1 vnt Pilotas SW-FL Frixion Trinamos švelnios Šviesos Pastelinės Spalvos Normalus Spalvų žymėjimo įrankis Mokyklų Studijų 12 Spalvų

€1.55

-4%

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

RM1815224983045900

Pilot Frixion Trinamos Švelnios Šviesos Pastelinės Spalvos Normalus Spalvų Žymėjimo Įrankis Mokyklų Studijų 12 Spalvų

Pilot Frixion Žymekliai yra unikalaus dizaino, kuris leidžia jums atkreipti dėmesį ištrinti ir pabrėžti dar kartą. Naudoti gumos patarimas pabaigos žymėjimo įrankis ištrinti rašalo ir galite perrašyti arba išryškinti visame plote iš karto.

Kiekvieną žymėjimo įrankis turi dantis plunksnų, todėl jūs galite pabrėžti įvairių linijos plotis.

Spalva :

Minkštos Rausvos Spalvos, Minkštos Oranžinės Spalvos Minkštas Geltonas Minkštas Žalias Minkštas Mėlynos Švelni Violetinė

Rausva Oranžinė Geltona Žalia Mėlyna ir Violetinė

Pagamintas Japonijoje

*FriXion rašalas yra thermosensitive rašalo, kurie gali būti ištrinami trina. Įdomu tai, ištrinti rašalo randamas esant temperatūrai žemiau 14° F (Nuo -10° C). Šaldiklyje yra pakankamai šalta, kad tai įvyktų. Dėl thermosensitive pobūdžio FriXion rašalo, mes rekomenduojame prieš naudojant jį siuntimas paštu, arba paliekant rašytinio karšto automobiliai arba aplinkoje, kuri kelia jiems daug trinties.

Sveiki dropshipping.

Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis.

Gelio Rašiklis Rašalo Funkcija Blizgučiai
Trinamą Ar Ne Taip
Gelio Rašiklis Rašalo Tipas Gelis-Rašalo
Medžiaga Plastikiniai
Naudoti Biurų Ir Mokyklų Pen

Panašūs produktai