10000 Vnt /daug Vandens Karoliukai, Perlų Formos Kristalų Dirvožemio Vandens Karoliukai Purvo Augti Magija Želė Rutuliukai Vestuvių Namų Dekoro Hidrogelio

€1.27

-34%

€1.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Crystal Dirvožemio, Namai Ir Sodas, Pigūs Kristalų Dirvožemio, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Crystal Dirvožemio.

Kūdikių Aprašymas: krepšys mažų karoliukų į vandenį kelis kartus didesnių stebuklingai! Super fantastiška, super pramogos! Buteliukai supakuoti į gražų namą gražesnė ji yra gera, papuošalai, taip Pat gali būti naudojami kaip augalų rūšių maistinių dirvos, daugiau oro gryninimo funkcija. Su crystal purvo auginti augalai, su skaidraus stiklo vazos ir krištolo purvo iš vazoninių augalų rūšių, Ypač tinka šeimoms, viešbučiai, restoranai, barai, restoranai, parduotuvės, specializuotos parduotuvės, arbatos namai, ir tt., kaip dekoratyvinis baldai, Ir gali būti įdėtas bet kurioje namų vietoje, kurioje žmonės gali mėgautis gėlių, žalumynų, bet taip pat patinka gėlės šaknų augimo procesą Dydis: 1,5 mm-2 mm (sausas) 7mm-11mm (vandens-riebalų) Ingredientai: polyacrylate dervos Prekės įskaitant :10000 Vnt. Vandens Kulka Kamuolius Pastaba:juos reikia pakankamai laiko ir pakankamai vandens, pamerkti \"

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Crystal Dirvožemio
Modelio Numeris X-000

Panašūs produktai