1000pcs/maišas Kristalų Dirvožemio Vandens Karoliukai Orbiz Namų Puošybai Hidrogelio Hogar Želė Rutuliukai Vaikams Gel Magic Augti Kamuolys Pearl Dekoras

€2.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Crystal Dirvožemio, Namai Ir Sodas, Pigūs Kristalų Dirvožemio, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Crystal Dirvožemio.

Dydis:

Prieš Sugeria Vandenį: 2.5-3MM, Po Sugeria Vandens: apie 10MM-kaip 14mm Naudojimas: Augalų/ Gėlių/ Vaza apdaila, Namo Apdaila, Kaip naudoti: 1. Pridėti dar vieną į vieną galoną vandens arba 1 šaukštą 2 quarts vandens. (Didesnių karoliukų, naudoti distiliuotą vandenį). 2. Leisti 6-12 valandų granulės sugeria vandenį. 3. Išleiskite vandens perteklius su kiaurasamtis arba colander. 4. Supilkite baigtas, karoliukų, vazos ir dubenys.

Politika:

Jei jums nereikia gauti elementą, dėl laivybos laikas, prašome susisiekti su manimi išsiųsti arba grąžinti arba pratęsti laivybos laikas. Jei nesate patenkinti mūsų prekėmis ,Jums nereikia grąžinti,Mes išsiųsti arba grąžinti galite ne vieną kartą, kad patenkinti visus jūsų poreikius. Mūsų darbas yra padaryti kiekvienas pirkėjas patenkinti visus prekių ir mums padaryti daugiau verslo ateitį.

Modelio Numeris QT-04
Tipas Crystal Dirvožemio

Panašūs produktai