Suyranti Kukurūzų Krakmolo, Pet Kūdikių Šiukšlių Maišą Šalinimo Krepšiai Nešiojamų Sauskelnių Šiukšlių Maišą Daugkartiniai Bin Langelį Atveju Ekologinio draugiškas

€3.02

-38%

€4.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vystyklų Kibirai Šerdelėmis, Motina & Vaikams, Pigūs Vystyklų Kibirai Šerdelėmis, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Vystyklų Kibirai Šerdelėmis.

-Biologiškai Skaidžios Kompostuoti Šiukšlių Maišai.Šis produktas yra pagamintas iš Kukurūzų Krakmolo medžiagos . Jis gali būti įjungtas į vandenį ir anglies dioksido pramonės kompostavimo aplinką , tampa organinių trąšų. -Storas ir patvarus pakankamai. Stiprus guolių pajėgumą. Ne varva, nėra vandens nuotėkio. -Daugkartinio naudojimo. Jį galima naudoti kaip bendrą šiukšlių maišai ar pirkinių krepšiais. Nes ji yra lengva nešiotis, jis taip pat gali būti naudojamas kaip Šuo Atliekų Kakoti Maišelius, kai jūs einate. -Lengvai nuplėšiamų. Sklandžiai paskiria iš ritinio ir funkcijos aiškiai pažymėta atidarymo pusę. Lengva atidaryti ir atsiskirti nuo vyniotinis su lengva nuplėšti dizainas.

Storas ir patvarus pakankamai. Stiprus guolių pajėgumą. Ne varva, nėra vandens nuotėkio.

Daugkartinio naudojimo. Jį galima naudoti kaip bendrą šiukšlių maišai ar pirkinių krepšiais. Nes ji yra lengva nešiotis, jis taip pat gali būti naudojamas kaip Šuo Atliekų Kakoti Maišelius, kai jūs einate.

Modelio Numeris CG-HD
Amžius 12+y
Lytis Unisex
Vieneto Skaičius 1/2/3
Matmenys 22x32cm
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai