Minkšto Silikono Atveju Oro Ankščių Ausinės Dėklas Lašas Įrodymas, Apsauginis Dangtelis su Miela Kailio Kamuolys Keychain Už Airpods Priedai

€0.81

-25%

€1.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ausinių Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Ausinių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Ausinių Priedai.

1. Po atkreipti dėmesį ir į parduotuvę, ir tampa, parduotuvę ventiliatorius, mėgaukitės išimtinę žemo slenksčio kuponus ir naudoti jį kuo ilgiau pirkinių 2. Atkreipkite dėmesį į surinkimo sprogimo mūsų parduotuvę, ir iš karto mėgautis privilegija pirmumo pristatymo parduotuvė užsakymus 3,Parduotuvė normalios mažinimo, kuponai, aukso biržoje, produktų su nuolaida, bei kitos veiklos įsigaliojimo dabar! 4. Išskirtinio klientų aptarnavimo priėmimo, profesionaliai answ kenčiantys įvairius produktus ir logistikos problemas už jus!

Ausinės Dėklas Lašas Įrodymas Apsaugos Atveju Padengti Silikono Odos Mielas Kailio Kamuolys Keychain Už Airpods Aksesuarai, Saldainiai Spalvos 100% Brand New atvejais. Suderinamumas: "Apple" AirPods 1/2/Pro Medžiaga: Pagaminti forma aukštos kokybės patvarus Silikono Spalva:Juoda, balta, raudona, tamsiai mėlyna, rožinė, žalia, mėlyna Silikono Atveju Dydis:4.7*5.7 cm Kailio Kamuolys Skersmuo:8 cm, Pagamintas iš aukščiausios kokybės maisto kokybės silikono. Puikiai suderinama su AirPods Visiška apsauga nuo įbrėžimų, įbrėžimų ir smūgių. Gali atsispirti švelnus vandens purškimo & splash (Prašome nenardinkite į vandenį.) 7 spalvų jūsų pasirinkti. Niekada prarasti savo "Apple" Airpods Silikoninė medžiaga, Patogi nešioti, jokios žalos jūsų odos Lengva nešti pridėti prie diržo, rankinės, piniginės, kuprinės, kelnės ir klavišus pakuotę Įeina: 1 x Lydinio Keychain 1 x Minkštas Purus kamuolys 1 x kabliukai 1 x Airpods Silikono Atveju ( Atkreipkite dėmesį, AirPods nepridedami) Pastaba: 1.Nes dydis matavimai yra rankų darbo, todėl gali ir būti 1-3cm klaida 2.Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Elemento Tipas Ausinių Priedai Rinkiniai
Prekės Pavadinimas MIIQNUS
Funkcijos 2 Ausinės, Dėklas
Funkcijos 7 "Apple AirPods 1/2/Pro
Silikono Atveju Dydis
Medžiaga
Spalva
Funkcijos 5 Candy Spalva
Funkcijos 3 Apsauginės Odos
Modelio Numeris Silikono Atveju Padengti
Pakuotė Taip
Bruožai 6 Rankovės Wrap
Funkcijos 1 Silikono Atveju Padengti
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės 4 kailio kamuolys keychain
dydis as shown

Panašūs produktai