Greitas pristatymas kaukės šalikas Suaugusiųjų Kaukės, Kvėpuojantis Veido Kaukė Plaunamas Medvilnės Kaukės mascherina lavabile máscara veido protectora

€0.87

-50%

€1.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaikai&Baby Priedai, Motina & Vaikams, Pigūs vaikai&Baby Priedai, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, vaikai&Baby Priedai.

Madingas Gemalų Apsaugos Daugkartinio Naudojimo Audinio Veido Kaukė Kvėpuojantis Skalbti Daugkartinio Naudojimo Kaukė

Produkto aprašymas: Patogus nešioti: Unisex, Plaunamas Ir Daugkartinio naudojimo, Su Elastinga Ausies Kilpą Anti-Dulkių Apsaugoti Padengti.Ši nauja Apsaugoti Padengti priima aukštos kokybės medvilnės, todėl minkšti ir patogūs tavo veido, labai lengvas, kvėpuojantis, dėvėti,ir ji negali sukelti diskomfortą. Geriau dydis:apie 18cm ilgis x 14cm pločio(nėra įtrauktos ausų linijos ); dydis gali padengti nosį ir burną aplink. Anti-Dulkių: Dėvėti šį veidą Apsaugoti Dangtis, jums galėtų būti apsaugoti nuo dulkių, smulkių dalelių, oro, žiedadulkių ir daug daugiau.Anti-dulkių,anti-kvapas;plaunamas ir daugkartinio naudojimo. Platus: Tai anti-dulkių Mados Modelis yra idealus vyras ir moteris , tinka dviračiais, kempingas, veikia,kelionės,alpinizmas ir kasdieniniam naudojimui.Jus apsaugoti nuo rūkas,migla,transporto priemonių išmetamųjų teršalų,pasyvus rūkymas ir t. t. Puiki Dovana: Tai gali būti geras pasirinkimas, kaip dovana savo šeimos nariams, draugams, mėgėjams, gimtadieniai, Valentino Diena, Motinos Diena, Tėvo Diena, Kalėdų, Padėkos ir kitų prasmingų dienų.

Medžiaga Medvilnės Mišiniai
Funkcijos 11 Greitas Pristatymas
Funkcijos 2 Masken
Modelio Tipas Spausdinti
Bruožai 6 masque lt tissu
Funkcijos 7 mascarilla
Funkcijos 12 kaukės faciaux
Funkcijos 10 mascherina
8 funkcijos mascarilla mascarar
Funkcijos 1 masker
Medžiagos Sudėtis Medžiaga
Lytis Unisex
Funkcijos 3 Veido kaukė
Funkcijos 5 masque de apsauga
Savybės 4 kaukės
Modelio Numeris 20200810
Funkcijos 9 Kaukė

Panašūs produktai