Elastingas Nailonas Lankelis Baby Girl Plaukų Aksesuarų, Kaspinai Mergaičių Naujagimių Plaukų Juosta ar Vaikai Turbaną Mielas Kwaii Minkštas 2020 m.

€0.82

-10%

€0.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaikai&Baby Priedai, Motina & Vaikams, Pigūs vaikai&Baby Priedai, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, vaikai&Baby Priedai.

Gerbiami pirkėjas,jeigu jūs ateisite į mūsų parduotuvę ne pirmą kartą, prašome pažvelgti į mūsų istoriją. Mūsų parduotuvė buvo tęsėsi 5 metus, ir mes turime baby dabar.Pradžioje, vienas Čilės pirkėjas pirko daug produktų, bet ji paliko blogų atsiliepimų mums. Ji nėra patenkintas mūsų gaminių kokybę.Mes nustatėme, kad mes apleisti produkto kokybę. Taigi, mes susisiekėme su jos ir keitėsi, produktų dėl jos.Nors mes prarasti pinigus tokia tvarka, bet mes supratome, kad kokybė yra gyvenimas. Praėjusiais metais, mes turėjome mūsų gamykloje ir įregistruoti savo prekės ženklą . Mes tikime, kad tik turintys gerą kainos ir gera kokybė ir paslaugos mes galime išgyventi Basilico-pica.lt.Ačiū.

Dydis: 9 *15 cm, pakuotę įeina: 1 vnt kūdikių lankelis PASTABA: 1. Prašome atkreipti dėmesį, kad foto nerodo tikrąjį dydį, prašome kreiptis į Aprašymas dydžio detales. 2. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū. 3. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. 4.Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

KELETAS PATARIMŲ, SIUNTOS 1)Prieš vietos užsakymą,Prašome patvirtinkite savo adreso informacija yra teisinga ir išsami.patikrinkite dydį ir spalvą yra tai, ko jums reikia.Jei radote klaidų, susisiekite su mumis! 2)Apskritai,produktai bus išsiųsti per 1-3 dienas po apmokėjimo patvirtinta ir tvarkomi Basilico-pica.lt. 3)numatoma pristatymo laikas apie 15-55days , tik nuorodos,gali būti vėluojama dėl oro sąlygų ar kitų priežasčių. 4) Jei jums nereikia gauti savo sklypo ribose pirkėjo apsaugos,kreipkitės į pardavėją, kad patikrintų problema, ar pratęsti pristatymo dieną ne vieną kartą. 5) Produktas paprastai yra nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu,jūs galite sekti jį 17track svetainėje. Jei jums reikia prekių skubiai, mes siūlome jums susisiekti su mumis ir siųsti Express, tokių kaip EMS/DHL/FedEx ir pan. Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 6) Jeigu kai kurie produktai yra išparduoti,mes susisieksime su jumis pirmą kartą, Ir jūs galite pasirinkti eiti laukia jis,arba keisti į kitas stilius/color, arba prašyti grąžinti pinigus. 7)Dėl kokios nors priežasties ar problema, jei esate nepatenkinti su jūsų užsakymą, kai jūs gaunate produktą(ar negauna). Neatidarykite ginčo ar skubėti duoti mums neigiamų atsiliepimų. Nedelsdami susisiekite su mumis, todėl mes išspręsti visų problemų už jus! 8), Didmeninės ir drop laivyba yra ir sveikintinas. Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. ATSILIEPIMAI 1.Jūsų atsiliepimai yra iš tiesų svarbu mums,prašome užtrukti keletą secends palikti savo puikių atsiliepimų( 5 ŽVAIGŽDUČIŲ), jei jūs patenkinti mūsų produktais. 2.Netural atsiliepimai(3 žvaigždučių) arba Neigiamų atsiliepimų(1-2 žvaigždučių)yra taip pat palankiai įvertino,bet prašome mus informuoti, prieš išvykdami,stengsimės ourselvers ir stengiamės pasiūlyti geriausią aptarnavimą už jus.

1187060241159096, manau, jūs, kaip MUMS, $ 4.26

/set JAV dolerių 1.91

/gabalas JAV dolerių 3.06

/gabalas JAV dolerių 1.34

/gabalas JAV dolerių 2.08

/gabalas JAV dolerių 2.27

/pora JAV dolerių 2.92

/gabalas JAV dolerių 0.49

/gabalas JAV dolerių 3.07

/gabalas JAV $ 1.10

/gabalas JAV dolerių 1.79

/gabalas JAV $ 1.88

/gabalas JAV dolerių 3.14

/gabalas JAV $ 1.23

/set JAV dolerių 2.08

/gabalas JAV $ 1.10

/gabalas JAV $ 1.10

/pak JAV dolerių 2.96

/vnt

Amžius 32M
Prekės Pavadinimas BORGATEN
Medžiaga Nailonas
Lytis Unisex
Medžiagos Sudėtis Nailonas
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris kūdikių lankelis
Tipas Kaspinai

Panašūs produktai