Drop laivyba O. DU.O blakstienų Tušas atsparus vandeniui rimel Juoda Storio Prailginta Garbanoti Blakstienų Pratęsimo Greitai Sausų Akių Tušas

€6.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

(1)VANDENS-PROOFE & ŠALINTI LENGVAI ŠILTU VANDENIU - Tai vandeniui atsparus blakstienų tušas neleidžia išsitepti ar sluoksniuoti ir lieka vietoje, kol jūs jį pašalinti, kuris yra lankstus ir lieka švarus. Lengvai pašalina su muilu ir vandeniu, o ne pakenkti jūsų blakstienas. (2)PRAILGINTA ir LENGVAI TEPINĖLIS - pusmėnulio formos teptuku galvos dizainas tinka fiziologinės kreivės dizainą žmogaus blakstienos, kurios yra lengvai taikomas.Prie momentinių taikymo, tai lygiai taikomi šaknies iki galiuko kiekvienam blakstienų, taip, kad blakstienos yra natūraliai ilgas ir patrauklesnis. (3)ILGALAIKIS & IŠSITEPTI ĮRODYMAS– Blakstienų Mokslas truks visą dieną, yra atsparus vandeniui,prakaito įrodymas ir išsitepti įrodymas. Tuo tarpu momentinių kreivė nustatymo formulės užima 12 valandų,mėgautis gyvenimu,kuris yra taip paprasta. (4)KAIP TAIKYTI - Jūsų blakstienos niekada patiko, kad curler vistiek. Būti besties su savo tušas. Švelniai kraipyti lazdelę iš bazės blakstienas iki galo. Kartojasi jūsų blakstienų-line, įsitikinkite, kad sugauti visas kūnas. Garbanos tiesiog nori turėti įdomus. (5)O. DU.O sutelkti dėmesį į pre-prekyba, pardavimas, garantinis, mes darome viską, kad atkreipti dėmesį į kliento pirkinių patirties, jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti šią problemą už jus.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas O. DU.O
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui Taip
dydis Full Size
Kiekis 10000
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
GZZZ YGZWBZ
Modelio Numeris 9981
Pažymėjimo Numeris 20161526
Sertifikavimo GZZZ
Komponentas Blakstienų tušas
Naudos Kita
NET WT 10g

Panašūs produktai