2VNT 3D Analog Joystick nykščio Stick danga Bžūp Mygtuką Pagrindinių Kontrolės Remonto Įrankis Nintend Jungiklis Lite NS Joycon Valdytojas

€0.97

-9%

€1.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai.

2VNT 3D Analog Joystick nykščio Stick danga Bžūp Mygtuką Pagrindinių Kontrolės Remonto Įrankis Nintend Jungiklis Lite NS Joycon Valdytojas

Jei jums reikia bet kokios spalvos, prašome palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo, ačiū

dėmesio: kepurės naudinga pakeisti savo seną kepurės, todėl prieš naudojant jį, jūs turite perkelti savo seną kepurės, jūs cant naudoti jį direclty.

Išskyrus duomenų Valdytojo Aprašymas: Suderinamumas Brand: Tik Nintend Jungiklis. Apsaugoti jūsų duomenų valdytojas joycon nuo dulkių ir purvo. Lengva pakeisti per kelias sekundes. Padaryti jūsų joycon atrodo kaip naujas dar kartą. Ergonomiškas Dizainas atleidžia pirštus. No kambario vairo patvirtinimo kelią analoginės lazdelės iš spalling.

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą. Ačiū už jūsų supratimą.

Su USB no
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Prekės Pavadinimas OCGAME
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 3D Analoginis Thumbstick Kreiptuką Nintendo Jungiklis NR Džiaugsmas-Con
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo

Panašūs produktai