Didelis Sunkvežimis Automobilio Lietaus Filmas galinio vaizdo Veidrodis Apsauginė Plėvelė Anti-glare Lietaus Anti-rūko Atšvaitas Nano Filmų Potvynis Hidrofobinės

€2.76

-6%

€2.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Informacija: Produkto Pavadinimas: Ultra Clear Rainproof Filmas

Gaminio medžiaga: PET

Matmenys(apytiksl.):

170*200 mm

160*350mm

200*240mm

Taikytinos modeliai: dideli sunkvežimiai, lengvieji sunkvežimiai,

Savybės:

1. Po filmo yra taikoma, ji gali veiksmingai apsaugo nuo dulkių, vandens dėmes, ir vaizdas yra aiškesnis.

2. Aukštos raiškos nano-danga technologija: Automobilinės galinio vaizdo veidrodis kino naudoja nano-danga technologija efektyviai išaiškinti peržiūrėti srityje, siekiant išvengti galimų pavojų.

3. Tai gali paaiškinti, mano srityje, siekiant išvengti galimų pavojų, pavyzdžiui, padėti jums numatyti antrojo aplinka, ar keisti eismo juostas. Ji saugo jūsų akyse lietingą orą. Atsparus vandeniui ir anti-rūko efektas.

4. Lengva įdiegti: Rainproof filmas trunka tik keletą minučių įstatyti tiesiai ant galinio vaizdo veidrodis, purškimo šiek tiek vandens ant galinio vaizdo veidrodis, pridėti apsauginę plėvelę į galinio vaizdo veidrodį ir jį įklijuoti, tada naudokite mažą grandiklis, Tai yra išlyginamas, greitai ir patogiai priimti papildomi adsorbcijos technologija, ir jis yra tvirtai laikomasi, tai yra, ji yra ne nuplaunami su aukšto slėgio vandens paleidimo.

5. Daugiafunkcinis apsauginės plėvelės: automobilio galinio vaizdo veidrodis, lipdukas turi anti-fog, anti-glare, anti-rūko, atsparus vandeniui, rainproof, anti-reflective ir kovos su naftos dėmes, suteikia precedento neturinčių saugumo jausmą ir aišku, viziją.

Pakavimo sąrašas:

2* rainproof filmas

2* drėgnos/sausos servetėlės

1* grandiklis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Elemento Aukštis 0
Pakuotė Ateina Supakuoti
Medžiagos Tipas Anglies Pluošto
Tipas Klijai Lipdukas
Lipdukas Rodymas Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Elemento Tipas Lipdukai
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Modelis Kita
Elemento Ilgio 170
Elemento Plotis 200
Prekės Pavadinimas cacoonlisteo
Prekės Skersmuo 0
Kategorijos Lipdukai
Modelio Pavadinimas D841253

Panašūs produktai