Automobilių Rainproof Kino Automobilis Automobilio galinio vaizdo Veidrodis, apsaugos nuo Lietaus įrodymas, Anti rūko Vandeniui Kino Membrana Automobilių Lipdukas Priedai 1 Vnt

€1.10

-48%

€2.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Produkto pavadinimas: Automobilių langų plėvelės, lietaus Pardavimo vienetas: 1 Vnt Gaminio dydis: 200 * 160/200* 175/240 * 200mm Kino naudoti: aišku, ir aišku, vairuotojai gali vairuoti saugiai lietingą orą, Produkto naudojimas: auto dalys Gaminio medžiaga: optinė klasė naminių GYVŪNĖLIŲ Produkto spalva: skaidri, Taikomų modelių: universalūs Klijai: Silikono Savybės: anti-rūko ir anti-rūko, rainproof ir patvarus, naudoti įrankiai sunkiai, rankšluosčiu, nosine, popieriniu rankšluosčiu, virti įvairūs bandymai, lietaus efektas vis dar yra labai gera, temperatūra bandymo gelis yra stabilus, niekada nepalikite. Mūsų žaliavos yra pagrįstas Japonijos labai skaidrus PET plėvelė. Paviršiaus pagrindas yra pagaminti iš nano-vandeniui ir anti-rūko danga, importuojamų iš Japonijos. Atgal pagrindas yra pagamintas iš silikono, importuojamų iš Japonijos. Produktas yra atsparus vandeniui, anti-rūko ir naftos atsparios. Static, anti-ultravioletinių spindulių, anti-bakterinės, gelio sluoksnis automatiškai ir greitai vėdinamoje vietoje, gali būti pakartotinai įdėti, niekada likutinė klijai, 0.12 MM storis yra aukštos atsparus įbrėžimams medžiaga, gali būti naudojama plieno kamuolys teptuku, patvarus.

Kategorijos Lipdukai
Tipas Klijai Lipdukas
Dizainas Spalvos Keitimas
produkto pavadinimas Automobilio lango lietus filmas
Lipdukas Rodymas Langas
Elemento Plotis 10cm
Prekės Pavadinimas AMY AUTOMOBILIŲ NAUJOJI JĖGA
Pakuotė Ne Supakuoti
Produkto Spalva Skaidrus
Gaminio Dydis 200 * 160/200* 175/240 * 200mm
Elemento Ilgio 240cm
Tipo Lipduku Kita
Medžiagos Tipas PVC
Modelis Kita
Prekės Skersmuo 20cm
Elemento Aukštis 20cm
Kilmės KN(Kilmės)
Taikytinos Modeliai Universalus
Modelio Pavadinimas Automobilio lango lietus filmas
Pardavimo vienetas 1 vnt
Elemento Tipas Lipdukai
Gaminio Medžiaga optinis PET klasės

Panašūs produktai