Profesionali, Nerūdijančio Plieno, Anti-Static, Anti-Korozijos Pincetai Blakstienų Super Sunku Netikrų Blakstienų Išplėtimo Priemonė, 6 Pasirinkimus

€1.25

-44%

€2.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Netikrų Blakstienų, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Netikrų Blakstienų, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, blakstienų pratęsimo įrankiai, Netikrų Blakstienų, pratęsimo įrankiai.

100% Profesionali, Nerūdijančio Plieno, Anti-Static, Anti-Korozijos Pincetai Blakstienų Super Sunku Netikrų Blakstienų Išplėtimo Priemonė, 6 Pasirinkimo Funkcija:

1.Nerūdijančio Plieno medžiagos ir anti-magnetinis.

2.Su Sudėtingų baudos,jie gali būti pritaikyti, kad labai gerai dirba 0.01 mm objektą ilgą kontaktinio paviršiaus.

3. Korpusas yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, atsparus rūgštims ir korozijai atsparus

Aprašymas:

Anti-static:Anti-static dažai

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Paketų Sąrašo:

1pc x Nerūdijančio Plieno Tweezer Pastaba: 1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir ten bus įvairių spalvų, kaip skirtingų ekrano, prašome suprasti. Ačiū. Prašome būti maloniai informavo, kad spalvų prekę galite gauti gali skirtis nuo nuotraukos ant gaminio puslapį. Prašome suprasti, kad nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio ir turime daryti spalva tikrasis produktas kaip standartas. 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas. Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir sekimo informaciją, paprastai atnaujinamas per 72 valandas. 3. Visos kainos yra mažesnė kaip 10 dolerių,sekimo numerį, negali būti stebimas, nes jis yra ne redister. Prašome don ' t open ginčo 60 pristatymo laiką. Iš viso kainos daugiau kaip 10 dolerių, sekimo numerį, gali būti fiksuojami.Dėkojame už jūsų supratimą. 4. Visi Skysti/Milteliai/Įkrauta prekių imsis 45-60 darbo dienų labiausiai countrys.(Pietų Amerika imsis 60-120 darbo dienų.) Kitos prekės bus imtis 30-45 darbo dienų labiausiai countrys.(Pietų Amerika imsis 45-90 darbo dienų.) 5. Jei pakuotėje nėra atvykimo 60 dienų (Pietų Amerika 90 dienų),mes grąžinsime arba vėl , todėl prašome ne atvirą ginčą, jeigu paketas nereikia atvykti iki to laiko. Mes tikimės, kad jūs su mumis susisiekti dėl bet kokių klausimų dėl jūsų užsakymą vietoj to, suteikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar darbo ginčą, kuris nebus naudinga problemų sprendimui. Jei jus tenkina jūsų užsakymą, prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių ir rekomenduoja mus kitiems klientams.Ačiū!!! Q: Kiek laiko trunka gauti? A: Tai bus imtis 30-45 darbo dienų labiausiai countrys.(Pietų Amerika imsis 45-90 darbo dienų.) Q: ar Yra Didmeninės kainos? A: Taip, žinoma, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,ačiū. Q: Apie LAŠAS SHIPINGP A: Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas. Didmeninė, mes siūlome dicount, jei jums susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimo Už dropp laivybos, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus, jei jums tai nepatinka.

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome pridėti mano parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

Jei turite kokių nors problemų, prašome palikti žinutę mums ,mes pasistengsime atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas, ir taip pat darome viską, kad išspręsti jūsų problemą. Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes visada suteikti jums geriausias paslaugas ir produktų.

False Eyelashe Ilgis virš 1,5 cm
dydis 1 PCS Stainless Steel Tweezers
Gamybos Procesas Rankų Darbo
Netikrų Blakstienų Stilius Kita
Prekės Pavadinimas zwellbe
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Blakstienos Pratęsimo
Netikrų Blakstienų Medžiaga Kita
False Eyelashe Tipas Kitų Netikrų Blakstienų
Kiekis 1 vnt
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Modelio Numeris D070037 Nerūdijančio Plieno Pincetas
Kilmės KN(Kilmės)
Netikrų Blakstienų Grupė Kita
Medžiaga Nerūdijančio plieno

Panašūs produktai