Magnetinio Blakstienos 3 Magnetai Netikrų Blakstienų, Ne Klijai Makiažas Natūralaus Magnetinio Blakstienas,Faux Cils Magnetique,Pestañas Magneticas

€2.62

-20%

€3.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Netikrų Blakstienų, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Netikrų Blakstienų, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Netikrų Blakstienų.

Prašome Žiūrėti nuorodą, vaizdo atidžiai Žino, Kaip Naudoti! Jei Neteisingai naudojant, jūs manote, kad jis sunkiai nešioti, bet jei Suvokti Naudojimo Įgūdžių, jums bus rasti "Nuostabi, tai nebėra sunku nešioti magnetai Blakstienas Dabar! Kai laivybos blakstienas, Mes atidžiai tikrinti kiekvieną porą, bet jei jums rasti magnetas nukristi, ar galima naudoti magnetas blakstienas, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo padėti! Kai kilimo magnetas blakstienas, tiesiog išsitrinti! Ne Ašarojimas! Ašarojimas blakstienos bus žinoma, magnetai nukristi!

Dėmesio: Kai Pašalinti Magneto Blakstienas, Nr. Ašarojimas, Tiesiog Tyliai išsitrinti! Ašarojimas blakstienos bus Žinoma, Magnetai nukristi!

Apie produktą

100% Brand New False Magnetinio Blakstienos. 3 Magnetinę, su 3 gabalus ultra plonas magnetai (5*1*0.2 mm).100% Rankų darbo, Minkštas, Lengvas, Patogus Dėvėti. Jokių Klijų, jokių Žalos, Jokios Alergijos į akis, ant odos. Dramatiškos Blakstienos Tinka Spektakliai, Cosplay ir Šalis, Lengva Taikyti. Daugkartinio naudojimo. Pakuotė: 1 Poras False Magnetinio Blakstienos Pakuotės, 4 gabalus. 100% PASITENKINIMO PINIGŲ GRĄŽINIMO GARANTIJA!

24P-3

52HB-3

AT-03

KS01-3

Pakavimo apima:

1 Pora Magnetinio Netikrų Blakstienų: 4 Vnt. Rankų darbo. 2 vnt blakstienas viena akis, todėl reikia 4 gabalus blakstienas pora akis.

Kaip naudoti

Siekiant geriausių rezultatų, pirmiausia, curl į jūsų blakstienos su blakstienų curler. Priklausomai atrodyti jums, siekiame, įdėti į kailis ar du blakstienų tušas (ar daugiau pridėtinės apibrėžimas).

Kaip kreiptis:

1. Apdailos off pratęstas galai magnetiniai blakstienos. Padaryti jūsų natūralios blakstienos garbanoti iki naudojimo. 2.Palaikykite vienas gabalas magnetinio netikrų blakstienų ir padėkite jį ant jūsų natūralių blakstienų, todėl išorinio krašto iki linijos su krašto natūralų jūsų blakstienų liniją. 3.Palikti viršuje blakstienas, kur ji yra, o įlaipinami apačioje blakstienas. 4.Vieta apačioje blakstienas pagal jūsų natūralios blakstienos, todėl ji atitinka ir jungia su viršų blakstienų magnetas. Kaip pašalinti: Imtis savo rodomuoju pirštu ir nykščiu ir švelniai įstumkite iš dviejų dalių, magnetinio blakstienos toli viena nuo kitos. Pastaba: Stenkitės išvengti traukiant blakstienos tiesios išjungtas, nes tai gali pakeisti formos ir išvaizdos blakstienos. Tai geriau įdėti tušas, kol jums dėvėti blakstienas, siekiant, kad surišti fiksuotojo dar stipriau. Priežiūros nurodymai: laikykite juos tinkamai panaudojus, tada juos galite naudoti kitą kartą. Švelniai tvarkyti magnetinio blakstienas, kai taikyti arba pašalinti. Imtis blakstienas ne prieš skalbimo tavo veido ar duše.

Nuorodos

Priežiūros nurodymai: laikykite juos tinkamai panaudojus, tada juos galite naudoti kitą kartą. Švelniai tvarkyti magnetinio blakstienas, kai taikyti arba pašalinti. Imtis blakstienas ne prieš skalbimo tavo veido ar duše.

Ingredientai

Pagamintas aukščiausios sintetinio pluošto-Aukštos temperatūros šilko.

Kryptis

Atsargiai užlenkite magnetinio blakstienas į kreivei Apdaila magnetinio blakstienas, kad atitiktų jūsų natūralią akių ilgis Palaikykite vienas gabalas blakstienų per akis Pozicija blakstienų ant jūsų natūralių blakstienų, todėl, kad išorinio krašto yra suderintas su krašto savo blakstienų liniją. Palikti viršų blakstienų, kur ji yra ir pasiimti apačioje blakstienų Vieta apačioje blakstienas pagal jūsų natūralios blakstienos susitikti ir prisijungti viršų blakstienų magnetas

Gamybos Procesas Rankų Darbo
Prekės Pavadinimas CLOTHOBEAUTY
Netikrų Blakstienų Grupė Skaidraus Plastiko
Kilmės KN(Kilmės)
Netikrų Blakstienų Medžiaga Sintetinių Plaukų
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Juostelės Blakstienas
Netikrų Blakstienų Stilius Persipintos
False Eyelashe Tipas Kitų Netikrų Blakstienų
False Eyelashe Ilgis 0.5-1cm
Modelio Numeris Trigubas
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Kiekis 1 Pora

Panašūs produktai