Originalios sertifikuotos žaibo Kabelis, skirtas "iPhone", "iPad", "apple IOS" kabelis + 5W USB kroviklis greito įkrovimo ir Tipo c duomenys

€3.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mobiliųjų Telefonų Krovikliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Ryšio Telefonų Krovikliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobiliųjų Telefonų Krovikliai.

Įkrovimo ŽAIBO KABELIS APPLE 1 m/2 m

-Duomenų Kabelį ir įkrovimas USB Žaibo 8-pin Apple , Idealiai tinka jūsų "iPhone" ir "iPad" visomis aplinkybėmis. Geriausias kabelių rinkoje, galima versijas 1 arba 2 metrų.

-Suderinama su: "IPhone 5" / "iPhone 5" C / iPhone 5S / iPhone, SE, iPhone / 6 / iPhone 6 Plus " / "iPhone" (6S / iPhone 6S Plus " / "iPhone" 7 / 8 / X / XS / XR / XS-MAX / 11 / 11 Pro / Pro 11 Maks. Kabelio jums reikia už jūsų dienos į dieną. "IPad", "iPad" su "retina" Ekranu, "iPad mini, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, "iPad" Pro "(9,7"), "iPad" Pro "(12,9"), "iPod nano 7 & ordf; Kartos, iPod touch 5 & ordf; 32 GB/64 GB kartos, IPod touch 5 & ordf; 16 GB kartos, iPod touch, 6 & ordf; karta (kai ipad" reikia 12 W adapteris)

-Naudojant aukščiausios kokybės medžiagas su suapvalintais ir kietas apdailai. Minimalistinė ir elegantiška konstrukcija, su ultra-plonas storis ir vos pastebimas svorio.

- "Apple" originalias 5W įkroviklį Su USB jungtimi srovė. Geriausia įkrauti savo prietaisus. Įkrauti savo "iPhone" su geriausiais įkroviklis rinkoje. Suderinamas su visais iPhone, įskaitant 11 / 11 Pro / 11 Pro Max

-Minimalistinė ir elegantiška konstrukcija. Ultralight svorio ir ultra-plonas storis, puikiai, visuomet nešiotis jį su savimi ir atlikti mokestis, kai jums reikia jos labiausiai.

-Aukštos kokybės medžiagų, kurios garantuoja įkrauti savo "iPhone" mobilųjį telefoną. Tarnavimo laikas iki 1 mln. aukštos kokybės krovinius. Gyvenime Įkroviklį.

-Apytikslis ilgis: 1m / 2m

Visi mūsų kroviniai yra pagaminti iš Londono (Ispanija), tą pačią dieną (darbo), dėl kurių pirkimas vykdomas, kaip ilgai, kaip ji vyksta iki 13:00h. Todėl, prieš perkant svarbu, kad jūs patikrinkite, pristatymo adresą, jeigu yra teisingas, nes po apdorojimo paketą, bus neįmanoma daryti jokių pakeitimų.

Pristatymo laikas yra apytikris. Šiais laikais nereikia atsižvelgti į įvairius veiksnius, kurie gali būklės numatomą pristatymo laiką ne pirmą kartą.

-Jei turite kokių nors problemų su pristatymo ar prekės, mes būtume dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis tiesiogiai, nes mes visada suteikiame jums sprendimą. Mūsų tikslas-patenkinti visus mūsų klientų, ir neigiamas vertinimas nebus išspręsti jūsų nesėkmės.

Mūsų įsipareigojimas yra patenkinti visų mūsų klientų; Mūsų garantija, tūkstančius kartų mes jau pasiekėme tai. Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo rūšies tikimybę.

Jei jums reikia susisiekite su mumis padaryti per Vidaus pranešimų . Jei norite, taip pat galite skambinti mums adresu: 91 231 82 27 , laikas: L-V, 9:00h-14:00h. Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą, taip, kad jums gali būti dalis mūsų ilgas sąrašas patenkinti klientai.

Maks. Išėjimo Galia 20W
Prekės Pavadinimas "APPLE"
Tipas Kroviklis & Maitinimas
Maitinimo Šaltinis USB
Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Qualcomm Greitai Įkrauti
Kilmės ES(Kilmės)
Išvesties Sąsaja Žaibas
GaN Taip

Panašūs produktai