Kūdikis Miega Pasakas Žibintuvėlis Projektorius, Skaidrių Žaislas Vaikams Nakties Miegą Istorija Ankstyvojo Lavinimo Žaislas Vaiko Miego Šviesos Lempos

€1.12

-42%

€1.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Nešiojamas Žibintuvėlis Projekcija Realus Gyvūnų Pasaulis Veiksmų Švietimo Žaislas

Aprašymas: Aplinkos dizainas:Naudojant aukštos kokybės eco-friendly netoksiškas medžiaga, geros sveikatos. Yra 3 Korteles apima 24 nuotraukos žibintuvėlį.

Išsitraukia į apačią, norėdami įjungti šviesos. Įdėkite diską į kortelės lizdą. Swith geltona dalis, ir reguliuoti labiausiai aiškaus žvilgsnio. Vaikai galėjo mėgautis žaisti rankų ir pirštų galiukai, skatinti visos smegenų peržiūrėdami nuotraukas. Šis žaislas yra tikri, kad plėtoti žvalgybos ir pareikšti smagu vaikams!

Specifikacijos: Reikia 2 x AA Baterijos (baterijos neįtrauktos) Medžiaga: Plastikas Dydis: 19x4.5x13cm Svoris:126g Vaikų iki 3 metų amžiaus, žaisti turėtų lydėti suaugusieji

Pakuotė: 1 x Nešiojamas Žibintuvėlis Projekcija

Įspėjimas Negalima Nukentėjo Žmonės
produkto pavadinimas projektorius, flash šviesos, blykstės lemputė, naktį šviesos, vaikams, žaislas, žaislai
Amžius > 3 metų
Modelio Numeris Led žibintai
Lytis Unisex
Plastiko Tipas PVC
Elemento Tipas Miego Šviesos/Projekcija Lempos
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai