8 Spalvos Valgomieji Pigmento Pen Teptuku Maisto Spalva Pen "Pasidaryk pats" Sausainių Minkštas Pyragas Tapybos Kablys Dažymas Kepimo Dekoro Priemonė Dual-baigėsi Plunksnų

€1.52

-15%

€1.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Kulka Taškų:

1、8 Spalvos: Juoda, raudona, mėlyna, žalia, geltona, rožinė, oranžinė, ruda. Ryškios spalvos, su stipriu tonavimas stiprumas leidžia jums atkreipti modelio norite, neribotos vaizduotės savo "PASIDARYK pats" darbų. Kiekvienoje švirkštimo priemonėje yra paruošto mišinio spalvų nekeičia tekstūros ar skonį mėgstamų užkandžių.

2、Dual-baigėsi Plunksnos: Tai maisto žymeklis parkeris yra dvigubai didesnis,-pažymėjo su stora ir plona, patarimas. Lygaus, plataus patarimas leidžia lengvai ir dažymo ir dekoravimo. Minkštas, bauda, smailiu galiuku yra beveik kaip teptuku sukurti plačią liniją rašyti. Rašiklis taip pat tinka trafaretas spausdinimas ir kuriame dizainą.

3、pasijuokti Visur: Tai valgomieji boksuose, gali būti naudojamas fondants, sausainiai, bandelės, spurgos,bandelės, pyragaičiai,šokoladas, zefyrai, vaisių, daržovių ir pan., ir taip pat tinka daugumos lygių paviršių, pavyzdžiui, sausainiai, riestainiai, pita, blyneliai ir net " kietų sūrių. Puikus kasdieniam "PASIDARYK pats" ir vaikų žaidimai, gimtadienius, vakarėlius, šventes, vestuves, jubiliejus, ir šeimos, tėvų-vaikų "PASIDARYK pats" žaidimai ir kt.

4、Įdomus vartojimas: Vaikams-draugiškas, paprastas ir įdomus naudoti. Rašiklis taip pat tinka trafaretinė spauda, štampavimo arba priėmimo grafiti, ir nereikia nerimauti dėl valgyti, nes yra maisto klasės, valgomieji medžiagos.

5、Išsamiai Dizainas: Pen cap: gera savarankiškai uždarymo projektavimo darbų priežiūra pen galvos. Rašiklio korpusas: didelio stiprumo laikiklis, kuris gali atlaikyti suspaudimo ir atsispirti kritimo, taip pat patogu suktis laisvai. Pen patarimas: didelio stiprumo mikropluošto sugeriamųjų patarimas, dėvėti, atsparus smūgiams, lengva naudoti.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Maisto Dažymas Pen

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Funkcija Dual-baigėsi Plunksnų
3 funkcija Tortas Dekoravimo įrankiai
Modelio Numeris pyragas pen
Nepadori Nuotrauka No
Sertifikavimo CIQ
Funkcija 1 Valgomieji Pigmento Pen šepetys
sausainių, riestainių, pita, blyneliai ir net " kietų sūrių.
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija 5 "Pasidaryk pats" Sausainių Minkštas Pyragas Tapybos pen
4 funkcija Piešimo pen Sausainiai
Dropship Taip
Panaudota fondants, sausainiai, bandelės, spurgos,bandelės, pyragaičiai,šokoladas, zefyrai
Seksualinio Pobūdžio No
Pyragas Įrankiai Tipas Kita
2 funkcija Maisto Spalvos Rašiklis
Puikus "PASIDARYK pats" ir vaikų žaidimai, gimtadieniai, pobūviai, šventės, vestuvės

Panašūs produktai