8pc 8Colorful Magnetinė Lenta Pen Lentos Žymeklis Pastatytas Sausas Trintukas Studentas Vaikų piešinių Pen SchoolofficeSupplies

€2.77

-45%

€5.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sausas Ištrinti Žymekliai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigiai Sausas Ištrinti Žymekliai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Sausas Ištrinti Žymekliai.

Aprašymas

Šių lenta, rašikliai pagaminti iš plastiko ir magnetinio kuris lengvas ir lengvai pridedamas. Ant labai lygaus paviršiaus, gali būti gerai pritvirtintas, tinka rašyti ant keramikos, lenta, plastikinių produktų, lengvai ištrinti po pėdsakai yra sausa, jokių pėdsakų .

Funkcija

- Spalva: Rožinė, Tamsiai Mėlyna, Juoda, Žalia, Raudona, Geltona, Violetinė, Oranžinė.

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis: 12.5x1.2x1.2cm.

- Rašyti sklandžiai: pagamintas iš geros kokybės plastiko, patvarus ir nėra lengva išeiti, gali būti taikomas rašyti sklandžiai ir aiškiai, bekvapį ir netoksiškas.

- Platus: 8 ryškių spalvų yra pakankamai spalvų kodavimo sausai valomos lentos, lentos, sausas trinti lapai, tinka klasėse, biuruose ir namuose.

- Paprasta naudoti: magnetas žymeklį bžūp gali prilipti prie metalinių lenta paviršiaus lengvai išsaugoti savo erdvę; Patogu naudoti ir palikti serija-nemokama ir švaraus paviršiaus.

- Magnetas ant kepurės, todėl jūs galite klijuoti ant bet kokio magnetinio paviršiaus, pavyzdžiui, jūsų šaldytuvas, spintelės ir kt.

- Dizainas yra mažas, labai tinka kūdikių naudoti. Patogi rankena, ilgalaikio rašyti be nuovargio.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas,monitorių šviesumas,rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą. nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti! Ačiū!

Pakuotė

8 x Lenta, Rašikliai

Kilmės KN(Kilmės)
Dual-side Raštu No
Pakuotės Dydis 12x11x1.5cm
Kiekis 8pcs
dydis 11.5x1.2x1.2cm
Funkcija jis yra magnetinio
Kiekis Pakuotėje 8 Boksuose/Box
Modelio Numeris Lenta, Žymeklis
Rašalo Užpildymo Tipas Netaikoma
Spalvos Rožinė, Tamsiai Mėlyna, Juoda, Žalia, Raudona, Geltona, Violetinė, Oranžinė
Pakavimas 8pcs/box
Rašalo Spalva Kita

Panašūs produktai