24pcs/box, vidutinio ilgio Baleto nuogas rožinės Spalvos netikrus nagus su dizaino su širdies modelis dirbtiniai nagai su klijais TU

€0.89

-25%

€1.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: False Nagai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs False Nagai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, False Nagai.

Pastaba:poveikis nuotrauka yra išsamus poveikio padirbtų nagai + nagų klijai + nagų lakas + kitos nagų papuošimai,Prašome kreiptis į tikrąjį vaizdą apie netikrą nagai konkretaus poveikio ir ilgis!

100% Naujas Atvykimo Aukštos Kokybės Spalva: kaip nuotraukose Medžiaga:Akrilas Forma: Balerinos Stilius:Visą Nagų Patarimai Komplektą sudaro: 24pcs Nagų Patarimai, kaip su klijais Pastaba: 1.Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2.Dydis išmatuotas rankiniu būdu, ir ten bus 0,5-1mm nuokrypis. Apie gaminį: Kokybės Garantija Neteisingų nagų patarimų, kaip pagaminti su tvirtos akrilo medžiagos, jokio kvapo, netoksiškas, kad jūsų kūnas ir nagai, teikia sveiką & jauki aplinka, kai jūs darote taip, nagų dailė. Pilnas draudimas Karstą Dizaino Karstą nagai yra paprasta byla, dažų ir taikyti. Jis atrodo natūralus ir gražus, turintis spalva be skiriamojo arba sluoksniais, todėl jūsų patarimai stebuklinga ir stilingas. Sumaišyti Dydis 24pcs dirbtiniai nagai patarimai siūlome 12 skirtingų dydžių, 50 vnt., nagų patarimai kiekvieną dydį, kuris tinka labiausiai pirštus ir patenkinti įvairius poreikius. Lengva Naudoti, Atsižvelgiant į jūsų galimybė nešioti ilgas arba trumpas klipas juos, paprasta apdaila ir failų juos į bet kokio ilgio ir formos norite. Daugiafunkcinis pritaikymas Tinka "PASIDARYK pats" nagų dailė namuose ir profesinės salonas, puiki dovana jūsų žmona, draugė, mama ar seserys.

Feature5 nagų patarimai
Prašymas Pirštas
Komplektą sudaro
Tipas Visą Nagų Patarimai
Elemento Tipas False Nagų
Feature6 pranešk apie netikrą nagai paspauskite ant
Prekės Pavadinimas LEKGAVD
Kiekis 24pcs/set
Feature2 Ballerina False Nagai
Modelio Numeris pranešk apie netikrą nagai
Medžiaga Akrilo
dydis 24Pcs/Set
Kilmės KN(Kilmės)
Feature3 Nuimamas Nešiojami
Visą Nagų Patarimai False Nagai
Feature4 paspauskite ant vinių
Elemento Medžiaga
Feature1 netikrų nagų dizainas

Panašūs produktai