SUKIA 1Pc Suktuko Masalu Jaukų Blizgančiais Sukasi Šaukštas Metalo Grimzlė Suvilioti 11g 15g 20g Wobblers Crankbaits Arttificial Bass

€3.35

-40%

€5.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas.

3D FISHEYE YRA REALESNIS

Su fisheye yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, 3D dizaino, masalas yra labiau realistiškas.Leidžia efektyviai nukreipti masalą į tikslą.

STIPRUS TRIGUBAS KABLIUKAI

Chemiškai apdorotas spygliuota spygliuota aukštos kokybės kablys patarimai, kaip užtikrinti geresnį skverbtis ir padidinti nedėkite norma.

KELIS SPECIFIKACIJOS

Yra keturių spalvų ir svorius jums pasirinkti; 11g15g20g 11g15g21g 11g15g22g 11g15g23g.

PRODUKTO PARAMETRAI

Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Shippment

1) Visi daiktai bus išsiųsti per 5 darbo dieną už LAIVYBOS visame PASAULYJE(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). 2)Klientas gali būti neaišku, su laivybos laiku, mes pasirūpinsime sparčiausiai express, remiantis savo adresą, laivybos laikas yra nuspręsta vežėjas, todėl būkite kantrūs, kol jūsų prekė atvyko. 3) Vežimas gali būti atidėtas, per šventes ir savaitgaliais. 4) Prašome susisiekti su mumis, jei jūsų prekės nėra atvyko po 45 dienų.

Apie Atsiliepimą

1) Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių reitingą, ir teigiamų atsiliepimų. 2) Jei jūsų netenkina nieko apie mūsų produktas, tai būtų naudinga jums susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neigiamą įvertinimą, mes stengiamės suteikti jums bet kokia paslauga, kad kiekvienas patenkintas klientas.

Feature2 11g/15g/20g
Tipas Dirbtinis Masalas
Feature7 Metalo Grimzlė Suvilioti
Pozicija Vandenyno Roko Žvejybos
Feature8 Blizgučiai Sukasi Šaukštas
Feature5 žvejybos masalas
Kiekis 1
Feature6 Dirbtinis Masalas
Feature4 4 spalvų
Feature10 Wobblers Crankbaits
Prekės Pavadinimas Sukia
Feature9 Sukia Profesinės Prekės
Feature3 Sukasi Šaukštas Metalo Grimzlė Suvilioti
Feature1 Suvilioti Rinkinys
Kategorijos SUVILIOTI

Panašūs produktai