2020 Crankbait Žvejybos Masalas Svoriai 15.5 g/8.7 cm Žuvų Masalas Upėtakis Suvilioti Articulos De Pesca Holografinis nepastovi žmogus Pesca Suku Jaukai

€0.87

-41%

€1.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas.

Produkto Duomenys: Gamintojas: OUGAFISH Suvilioti Modelis:ALKŪNINIUS Masalo Tipas: Sunku Žvejybos Masalas Suvilioti Svoris: 14g Masalo Ilgis: 87mm Nardymo Gylis: 2.5-3.5 M Plūdrumo:Plūduriuojantis Kabliukai: Įrengtas vnt antikorozinės Kabliukai Akys: 3D Žuvies Akis Žiedai: Bicyclic Spalvos:5Colors Produkto Savybės: 1. Masalas institucija priima išplėstiniai aplinkos apsaugos medžiagos, ne tik turi didelę smūgio jėgą, tačiau taip pat neišskiria kenksmingų medžiagų į aplinką. 2. Masalas yra skirtas yra geriausias balansas taip, kad masalas gali plaukti ne lėčiausias įmanoma priėmimo greitis. 3.Jaukas yra tikroviška tapybos ir ryškus 3D akis ,jie, kad masalas atrodo kaip tikra žuvis vandenyje besimaudančių žvejybos metu. 4.Spalvinga įstaiga: Modeliavimas, dizainas patrauklesnis žuvims. 5.Kabliukai: antikorozinės, daugiau valdžios, patvarus, gėlo vandens universalus. 6.Metalo Kamuoliukus: Nerūdijančio plieno rutuliukai viduje, išlaikyti pusiausvyrą žvejybos Masalas, už toliausiai atstumas liejimas. 7.Stipresnis Bicyclic Žiedai: Stiprinti dvigubas apskritimas didesnis atsparumas traukti. 8.Modeliavimo Žuvies Odos (Lazerio): projektavimo, modeliavimo žuvų odos, kad ji taptų patraukli big fish. 9.Skirtingai nuo populiariausių sąnaudų taupymo išlyginimo padaryta populiarių kompanijų. Bearking naudoja išsamias, laiko intensyvaus proceso. 10.Krašto apdailos ir tikslumo pašalinimo procesas sumažina jaukų grubus sukergtos rajone, lygaus paviršiaus. 11.- Patikrinti vientisumą sukibimo, jaukų yra vandens išbandyti, panardinti į karštą vandenį viršija 70 laipsnių maždaug 20 sekundžių.

Kilmės KN(Kilmės)
Masalas forma false masalas/dirbtinė masalas
Modelio Numeris Crankbait
Kategorijos SUVILIOTI
Prekės Pavadinimas OUGAFISH
Tipas Dirbtinis Masalas
Pozicija Vandenyno Roko Žvejybos
Kiekis 5 vnt

Panašūs produktai