Nešiojamieji Elektriniai Nosies Plaukų Žoliapjovės Nosies Clipper Baterija Razor Ausų Plaukų Šalinimo, Veido Priežiūra Clipper Vyrams, Moterims

€1.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nosies Ir Ausų Žoliapjovės, Grožis Ir Sveikata, Pigiai, Nosies Ir Ausų Žoliapjovės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nosies Ir Ausų Žoliapjovės.

Nešiojamieji Elektriniai Nosies Plaukų Žoliapjovės Nosies Clipper Baterija Razor Ausų Plaukų Šalinimo, Veido Priežiūra Clipper Vyrams, Moterims Savybės:-Trijų dimensijų arch segmente, jokios žalos į nosies ertmę. Skirtos kirpti ausų plaukų ir nosies plaukų. 360 laipsnių pasukimas, gali fiksuoti ilga nosis bet kuria kryptimi. Vandeniui atsparus dizainas, drėgnas arba sausas, švarus ir higienos. Lenktas, hipoalergicznych ir nerūdijančio plieno ašmenys. Mažas ir lengvas dizainas, puikus kelionės vykdyti. Aprašymai: Aišku bžūp apsaugoti peilį, ilgas tarnavimo laikas Gumos stumdomas ON/ OFF jungiklis, patogiai ir saugiai. Powered by 1 AA baterija (nėra komplekte), mažas energijos suvartojimas. Techniniai duomenys: Galia: 1 x AA baterija (nėra komplekte) Medžiaga: plastikas ir metalas Matmenys: 25*130mm Spalva: sidabro ir juoda Pakuotė: 1 x Nosies Plaukų Žirklės 1 x Valymo šepetėlis Pastabos: 1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Prekės Pavadinimas PRITECH
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Modelio Numeris Nosies Ir Ausų Žoliapjovės
Spalva Sidabro Ir Juodos Spalvos
Elemento Tipas Nosies Ir Ausų Žoliapjovės
Medžiaga Plastiko ir metalo
2 funkcija Patogiai ir saugiai, ilgas tarnavimo laikas.
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Trimatis arch segmente, jokios žalos į nosies ertmę.
dydis 25*130mm
Galia 1x AA baterijos (neįtraukta)

Panašūs produktai