500ML Suaugusiųjų Nosies Plovimo Sistema Švarus Vaikų Nosies Sinusų Spaudimą Neti Puodą Praktinių

€1.54

-24%

€2.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nosies Ir Ausų Žoliapjovės, Grožis Ir Sveikata, Pigiai, Nosies Ir Ausų Žoliapjovės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Neti Pot, nosies puodą, neti puodą nosies.

500ML Suaugusiųjų Nosies Plovimo Sistema Švarus Vaikų Nosies Sinusų Spaudimą Neti Puodą Praktinių

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Savybės: Lengva naudoti,ir labai praktiška Ji yra sukurta remiantis žmogaus nosies vidaus fiziologinės struktūros charakteristika, ekspertai teigia, kad išvalyti nosies ertmę reguliariai Nosies Plauti Puodą, padeda pašalinti nešvarumus, pollenm pooperacinis likučių, dulkių ir pan. tai praktinis produkto atskirų kasdien nosies priežiūros Atsargiai: 1. Nenaudokite gryno vandens arba druska, o ne plauti nosies druska. 2. Vaikams iki 12 metų amžiaus reikia naudoti šį produktą, vadovaujant gydytojui. 3. Nereikia kalbėti, kai valymas, burnos kvėpavimo. Specifikacija: Tipas:Nosies Plovimo Sistema Spalva:Juoda&Balta Medžiaga:Plastmasinis Dydis:Kaip paveikslėlyje parodyta Butelis talpa: 500 ml, Svoris: App 130 g taikymo Sritis: tepkite nosies plovimo, tinka profesinių įkvėpus dulkių, pvz., kasdien nosies valymo ir sveikatos priežiūros Kiekis: 1 Komplektas Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-5mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Komplektą sudaro: 1 x Suaugusiųjų Nosies Plauti 1 x Vaikų Nosies Plauti 1 x 500 ml Butelis

dydis 500 ml
Svoris App 130 g
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 3T0016
Tipas Nosies Plovimo Sistema
Elemento Tipas Nosies Ir Ausų Žoliapjovės

Panašūs produktai