Naujas Atvykimo Šviesos Laikiną Automobilių Statymo Kortele, Automobilinis Oro Gaiviklis ir Telefono Numerį Automobilių Lipdukas Aromaterapija Priedai

€0.82

-39%

€1.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Funkcijos: 1. Paspauskite, norėdami pakeisti numeris: Su vienu paspauskite, galite įjungti ekraną ir paslėpti skaičių per vieną sekundę, kuri gali apsaugoti privatumą savininkas. 2. ABS aplinkos apsaugos medžiaga: naudoti ABS aplinkos apsaugos medžiagos, struktūrinio stabilumo, saulės, atsparių aukštos temperatūros, tvirtos, sunkiai deformuojasi. 3. Išskirtinį ir kompaktiškas: Labai švelnus ir nuostabus, mažas kūnas, bus ne blokuoti žvilgsnio linijos; sklandžiai kūno formos ir gražus lankas, ir atsitiktinių rungtynės su savo automobiliu. 4. Stalčių skaičius plokštelės dizainas: yra 5 grupės (0-9) magnetinių skaičių lipdukų, galite laisvai kurti savo mobiliojo telefono numerį. Kaip naudoti: 1.Naudoti ardyti gabalas įdėta čia, atidaryti skaičius tarnyba. 2.Įdėti mobiliojo telefono numerius į įrašą ir numeriai gali būti tiesiai po ranka išmaišyti. 3.Galite iškirpti įjungimas/išjungimas kortele. Paketą sudaro: 1 * Laikino stovėjimo automobilis 5 * telefono skaitmenys nuo 0 iki 9 1* Kvepiančios Lazdelės (Random kvapo)

Modelis Kita
Medžiagos Tipas ABS
Dizainas Žodžius
Funkcija 8 automobilių statymo kortelė
Funkcija 9 Automobilių Oro Gaiviklis
Funkcija 1 Laikina Automobilių Statymo Kortele
Elemento Plotis 0cm
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Pakuotė Ateina Supakuoti
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Kategorijos PVC
Elemento Ilgio 0cm
2 funkcija Automobilių Lipdukai
Funkcija 6 Laikino Stovėjimo Telefono Numeris Kortelė
Prekės Skersmuo 0cm
Funkcija 7 automobilio stilius
Spalva Juoda
4 funkcija Automobilių Stovėjimo Aikštelė Skaičius Plokštė
Funkcija 10 Oro Gaiviklis
3 funkcija Telefono Numeris Kortelė
Elemento Tipas Lipdukai
Lipdukas Rodymas Priekinis Stiklas
Modelio Pavadinimas Automobilių Statymo kortele
Elemento Aukštis 0cm
Funkcija 5 automobilio, telefono numerį, kortelės

Panašūs produktai