1PcsAdjustable sėkla, sodinamoji sodo reikmenys rankinės, gėlės ir augalai hydroponic žemės ūkio sistema, plastikiniai puodą sodas puodą

€1.10

-29%

€1.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Darželio Puodai, Namai Ir Sodas, Pigūs Darželio Puodai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Darželio Puodai.

Produkto aprašymas

Ypatybė: 1. Sodo įrankių sėjai prietaisą, 5-pavarų reguliuojamas vaisių ir daržovių sėjos mašinos 2. Ne sėklos aglomeracijos, gali būti naudojamas su mažiausia sėklos. 3. Pagal dydį sėklos, pasukite perjungiklį nustatykite, kad jums yra patogiau, kai sėjai. Sėkla, sodinamoji Spalva: Šviesiai žalia / Tamsiai žalia Medžiaga: Plastikas Dydis: 12 * 6.5 cm Į paketą įeina:1 sėjamoji Šiltas aprašymas: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Produkto Vaizdai

Apie Laivybos

♡ Paprastai, mes galime laivą iš jūsų, kad per 48 valandas po to, kai gausime jūsų mokėjimą. (Švenčių dienas ir sekmadienį, mes negalime ne laivas atlikti užsakymą laiku, prašome suprasti.) ♡ Kartais, dėl logistikos informacijos atnaujinimus lėtai, siuntinių sekimo informacija bus atnaujinta per 3-5 dienas. ♡ Pristatymo laikas priklauso nuo pasirinktos šalies ir kitų neapibrėžtų veiksnių, ji paprastai trunka apie 10-30 dienų paprastu paštu(Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas,ePacket,Kinija Paštu, Oro Paštu, ir kt.). ♡ Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas ir pilnas pavadinimas yra teisingas anglų kalba.

dydis 12 * 6.5cm
Medžiaga Plastikiniai
Į paketą įeina 1 sėjamoji
Spalva Šviesiai žalia / Tamsiai žalia
Modelio Numeris HY-05101
Rinkinys Tipas No
Tipas Darželio Puodai
Pavadinimas Sėkla, sodinamoji

Panašūs produktai