Sėklos Pod Kempinės Sėklos Starteris Sponge Ankščių Endoprotezų Šaknų Augimą Sponge Žvakės Hydroponic Indoor Garden Sėklos Pradeda

€0.77

-23%

€1.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Darželio Puodai, Namai Ir Sodas, Pigūs Darželio Puodai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Darželio Puodai.

Savybės:

1. Praktiškai naudojant: yra daug mažų skylučių kiekvieno darželio kempine, kuri yra patogi, sėkloms sudygti ir išeiti iš kiauto, ir ji gali sumažinti darbo krūvį, tinka progoms.

2. Aukštos kokybės Medžiagos: sėklos ankštimis kempinė yra pagaminta iš aukštos kokybės kempinė, minkštas, patvarus ir kvėpuojantis, daugkartinio naudojimo ir vandeniui, ir ji gali užtikrinti saugos augalų.

3. Puikus Dydis: Naudokite sėklos pod kempinės su sodinimo krepšius ar sėklų įvežimo sistemos patikimos, daigumas ir sveikų šaknų vystymąsi.

4. Kelių priežasčių: sėklos ankštimis kempinės tinka gėlių sėklos, medelynas /daržovių sėklos, medelynas /centralizuotą vaikų darželio, lengvas valdymas /lengvai perkelti ir transporto.

5. Plačiai Naudojamas: sėklos pod kempinė tinka daigumas hydroponic augalai "PASIDARYK pats" darželio dėžės ir klonavimo mašinos. Ar naudojatės prekybos klonavimo aparatas arba speciali vaikų darželio lange, tai yra teisingas pasirinkimas augalų daigumas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sėklos Pod Kempinė

Medžiaga: biochar-medvilnė

Dydis: 20*20*40mm/0.79*0.79*1.57 į

Informacija:

Šios sėklos ankštimis kempinė yra skirtas būti naudojamas kartu su Kupolu sėklų įvežimo sistema.

Tai patogus ir ekonomiškas kempine gali būti naudojamas gyvenimui!

Naudojimas:

Kai esate pasiruošę pradėti sodinti naujus augalus,

Pirmiausia įsitikinkite, kad kempinė yra kruopščiai dezinfekuoti (šilto vandens su bloko baliklis yra gera).

Tada, pamirkykite kempinę į šiltą vandenį kelioms minutėms.

Kempine galima išskleisti, atskleisti iš anksto išgręžtos skylės, viename gale.

Tiesiog pastumkite sėklų į skylę kiekvieno kempine ir vieta sėklų sponge ląstelėse sodinimo bloko, jūs galite nueiti į kitą sveikas ir stiprus sėklos!

Biologiniai kempinė yra sudarytas iš žirnių tyrės, sintetinio pluošto blokas ir elastingas polimeras.

Kempinės taip pat yra biologiškai skaidomos.

50 vienetų sodinimo kempine, tinka dome sėklos sistema,

Paprasta naudoti: Tiesiog pamerkti į vandenį kelioms minutėms patekti į sodinimo plytų. Biologiniai sponge sudaro žirniai, sintetinio pluošto strypai ir privalomas polimerai. Kempine taip pat turi biologinio skaidymo funkciją!

Kempinė naudojama naftos sėklų ekstraktas, sudaryti puikias sėklos mityba.

Pakavimo Sąrašas A(pasirenkama):

Sponge * 5

Pakavimo Sąrašas B(pasirenkama):

Sponge * 20

Pakavimo Sąrašas C(neprivalomas):

Sponge * 50

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Apdailos Kita
Medžiaga Augalų Pluošto
Rinkinys Tipas No
Yra Protingas Prietaisas No
Modelio Numeris Sėklos Pradeda

Panašūs produktai