2vnt Automobilio Langą B Centre Ramstis Dekoro Lipduko Honda Mugen Civic Typer R S SI RR Miesto Pažvelgti Vtec Tinka CR-V " Pilotas Priedai

€1.42

-54%

€3.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Dėmesio stipriai! ! ! Spalva balta etiketė yra šališkas link sidabriškai balta, patalpinti jūsų užsakymą, atidžiai! Aprašymas: 1.Produkto Pavadinimas: Automobilių Langų B Ramstis Lipdukas 2.Spalva : Sidabrinė Balta 3.Medžiaga:Vinilo 4.Dydis: 20CM X 3CM Pakuotėje : 2vnt Automobilių Lipdukai Savybė: atsparus Vandeniui, Išnyks atsparus, lipni, Lengvai, naudoti, Stiprų vizualinį poveikį, Lengvas valymas ir priežiūra. Geriausias apdailos ir apsaugos jūsų automobilį. Lengvas Montavimas, paprasčiausiai nulupkite ir taikyti. Įdiegimas: 1.Įsitikinkite, kad paviršius, kurioje produktas bus naudojamas yra švarus, sausas ir be dulkių, tepalų ir vaško. 2.Nustatyti tikslią vietą, produktui 3.Nuplėšti ir klijuokite lipduką ant jūsų automobilio. 4.Nejudinkite produkto ar plauti savo automobilį per 24 valandas po įrenginio Pastaba: 1.Pastabos: nekilnojamojo spalvos prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos parodė, svetainėje sukeltas daugelio faktorių. 2.Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. Labai ačiū už jūsų pirkti. Yra daug kitų modelių parduotuvėje. Jūs visada laukiami pirkti.

Modelis Automobilio Logotipas
Lipdukas Rodymas Langas
Elemento Tipas Lipdukai
Kategorijos Lipdukai
Elemento Ilgio 20cm
Dizainas Žodžius
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Spalva sidabro balta
Elemento Plotis 3cm
Tipas Klijai Lipdukas
Pakuotė Ne Supakuoti
Modelio Pavadinimas Honda
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas PVC

Panašūs produktai