2018 m. NAUJŲ Automobilių durų rankena lipdukai raštas filmas Lexus RX300 RX330 RX350 IS250 LX570 is200 is300 ls400 CT DS LX LS YRA ES RX

€3.28

-15%

€3.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

4 vnt automobilių stiliaus automobilių lipdukas nematomas Automobilis durų rankena lipdukai raštas filmas priedai Savybės: visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės 1.Išlaikyti savo transporto priemonės išvaizdą ir apsaugoti savo dažų iš skaldos, braižymo 2.Tvirtas, skaidrus, beveik nematomas 3.Skaidrūs automobilio durų rankena guard yra nematomas, nebent jūs ieškote už tai 4.Lengva įdiegti, tiesiog užtrunka kelias minutes klijuoti ir padės išvengti braižymo jūsų transporto priemonės 5.Lengva pašalinti nepažeidus automobilio paviršiaus arba paliekant likutis behin 7.Teikti aukščiausios stiprumo ir nuostabų minkštumą 8.Tai yra Vienos Pusės rankena Raštas, kiekvienas vienetas turi gali klijuoti vienos pusės automobilio durų Įrengimo instrukcijos: pirmas žingsnis: pirmasis su šlapiuose rankšluosčiu turės būti priklijuota prie durų rankena nuvalykite švarus, ????Antras žingsnis: apipurkšti vandeniu viduje riešo, siekiant išvengti lipni kreivas, purslai vanduo gali būti pakeistas laikas. ????3 žingsnis: Paimkite mūsų produktus ir nuplėšti, apatinėje popieriaus. ????Ketvirtas žingsnis: prie durų viduje riešo tik viduje vandens srove. Jei paskelbtas kreivas, nes vaidmenį, vandens, galite pakoreguoti kino poziciją. Jei yra burbulas, su pirštais spaudžiamas žemyn viduryje paviršius gali būti stumiamos žemyn. ????Pastaba: Kai mažinamos vandens, yra pirštus aplink pirmojo spaudimo, ir tada išspausti aukštyn ir žemyn, jei yra tilt arba netolygus, su namų džiovintuvas, o paspaudus butas gali.

Kilmės KN(Kilmės)
Dizainas Spalvos Keitimas
Elemento Tipas Lipdukai
Pakuotė Ne Supakuoti
Medžiagos Tipas ABS
Modelis OEM
Lipdukas Rodymas Durys & Juosmens linija
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Tipo Lipduku Riešo Durų Apsauginės Plėvelės
Modelio Pavadinimas MWM-028
Kategorijos Lipdukai

Panašūs produktai