Aliuminio Lydinio Diržas Katapulta savigynos PAVARŲ Galingas Medžioklės Timpa Kišenėje Taurės Timpa Rodyklių Bžūp Šaudymo Amuniciją

€1.49

-30%

€2.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Savigynos Reikmenys, Saugumas Ir Apsauga, Pigūs Savigynos Reikmenys, Aukštos Kokybės Saugumas Ir Apsauga, Savigynos Reikmenys.

Gaminio Aprašymas: Didelio greičio timpa, stiprus, sprogstamoji jėga. Šaudyti su profesine timpa kulka. Ne šaudyti aštriu daiktu išvengti pjovimo guminis dėklas. Viršuje aliuminio rėmas, viršuje Tirštėti natūrali guma dėklo. Nešiojamų dydis lengva kišenės. Puikiai tinka lauko poilsiui. Medžiaga: Plastikas + guma arba aliuminio lydinys + gumos Svoris: 99 g pakuotę Įeina: Kaip jums pasirinkti Dėmesį: Kai šaudymo, prašome žiupsnelis kulka visai padidinti ruožas rajone dėklo, todėl vis tarnavimo dėklas. Nėra žiupsnelis kulka tiesiogiai, todėl dėklas iš dalies atsigriebti ir įtakos tarnavimo! Tikslas yra ne žmonių, o gyvūnų šaudymo!!!

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1.Jei pasirinksite Lydinio Timpa,pasakykite mums dydį bei spalvą Dėklas

gumos jums reikia siekiant laišką tuščią,

ar mes tik laivas atsitiktinis dydis ir atsitiktinių spalvų,Ačiū!

Jei pasirinksite Plastikinį timpa praneškite spalvos Dėklas guminis jums reikia užsisakyti pranešimą tuščias

ar mes tik laivas atsitiktinės spalvos,Ačiū!

2.Jei užsakysite guma, įvairių dydžių,prašome pranešti mums spalvų jums reikia,arba mes laivas atsitiktine spalva

3.Ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas tarp realių spalvų ir rodomas spalva ekrane elementų.

4.Mes turime įvairių rūšių legiruotojo tipo,type1 yra be dangtelio,Lieti type2 yra su Dangteliu,abu yra labai gražus, pagamintas modelis.

Plastiko tipas:

Lieti type1:

Pastaba: Kaip parodyta paveikslėlyje aukščiau,fotografuojant, prašome žiupsnelis kulka visai padidinti ruožas rajone dėklo, todėl vis tarnavimo dėklas. Nėra žiupsnelis kulka tiesiogiai, todėl dėklas iš dalies atsigriebti ir įtakos tarnavimo! Lieti type2: Šis lydinys tipas taip pat gali nustatyti dėklas gerai,jį sudaro 2 vnt. dalių

Modelio Numeris AF13701
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai