Nešiojamų Lauko savigynos Išgyventi Kabinti Mazgas Kamuolys Ranką Audimo Skėtis Virvę Kūno savigynos Kamuolys Key Chain Pakabukas

€0.67

-29%

€0.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Savigynos Reikmenys, Saugumas Ir Apsauga, Pigūs Savigynos Reikmenys, Aukštos Kokybės Saugumas Ir Apsauga, Savigynos Reikmenys.

34374 Nešiojamų Lauko savigynos Išgyventi Kabinti Mazgas Kamuolys Ranką Audimo Skėtis Virvę Kūno savigynos Kamuolys Key Chain Pakabukas Savybės: Rankų darbo virvę key chain pakabukas, built-in plieno rutulys. Pagrindinės grandinės yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir praktiška. Idealus aksesuaras kempingai, valtys, medžioklė, išvykos pėsčiomis, ir kitų veiklos lauke. Parodyti savo asmenybės, praktinė priemonė, skirta jums. jis bus nustebinti savo draugus ir galėtų išgelbėti savo gyvenimą. Aprašymas: Kompaktiškas ir patogus nešiotis, lengva nešiotis. Puiki dovana jūsų šeimai ar draugams. Lauko savigynos priemonė išgyventi. Techniniai duomenys: Medžiaga: Plienas, nertinės medžiagos Spalva: Atsitiktinė pristatymo Ilgis: 23cm Pakuotė: 1 x Kamuolys Key Chain Pakabukas Pastabos: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Modelio Numeris Lauko savigynos priemonė išgyventi
Ilgis 23cm
Medžiaga Plienas, Megzti audiniai
Spalva Atsitiktinis pristatymas

Panašūs produktai