Yomocarajox Seksualus Reguliuojamas PU Odos Pliušinis Antrankiai Kulkšnies Apyrankės BDSM Bondage Sekso Žaislas Apribojimų Egzotiškų Priedų suaugusiųjų žaidimai

€2.05

-25%

€2.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Yomocarajox Seksualus Reguliuojamas PU Odos Pliušinis Antrankiai Kulkšnies Apyrankės BDSM Bondage Sekso Žaislas Apribojimų Egzotiškų Priedų suaugusiųjų žaidimai Ypatybė: 1.100% brand new ir aukštos kokybės. 2.Juokinga naujiena antrankiai. 3.Furry antrankiai už sekso žaislų žaidimai. 4. Reguliuojamas pūkuotas kailio riešo rankogaliai funkcija užrakto. Specifikacija: Medžiaga: PU oda+pliušas Spalvos: raudona,juoda,rožinė,violetinė Ilgis: apie 32cm Plotis: apie 5cm Grandinės ilgis: apie 15 cm Naudojimas: Puiki dovana ponios ar savo draugus. Dizainas: Seksualus ir patogus Amžiaus Grupė: Suaugusiųjų laikas: Ypatingas laikas su juo,Puikiai tinka Vestuvių Naktį, Medaus, Valentino Diena, Vestuvės, Nuotakos Dušas Dovanos, Miegamojo, Miega arba Kas Karšta Naktis Paketą įeina: 1XPair antrankių Pastaba: *Rusijos klientams, prašome užpildyti vardą, pavardę, gavėjo vardą ir pavardę. *Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. *Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės padėti jums, ačiū!

Elemento Tipas Apyrankė
Nepadori Nuotrauka No
Funkcija 1 Sekso Žaislai Moteris
Ilgis approx.32cm
Funkcija 7 nelaisvėje
4 funkcija Moterų sekso žaislai
3 funkcija esposas para el sexo
Funkcija 5 kamasutra,manette sexy
Plotis approx.5cm
Seksualinio Pobūdžio No
2 funkcija pančių,antrankių
Grandinės Ilgis maždaug.15cm
Modelio Numeris AAQQE227
Lytis MOTERIS
4 spalvos raudona / juoda / rožinė / violetinė
Funkcija 6 bdsm bondage
Medžiaga Sintetinės Odos

Panašūs produktai