U formos nešiojami liežuvio grandiklis su kelionės atveju nerūdijančio plieno liežuvio valiklį, burnos, liežuvio teptuku suaugusiųjų fresh breath

€1.58

-37%

€2.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dantų šepetėliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Dantų Šepetėliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Dantų šepetėliai.

U formos nešiojami liežuvio grandiklis su kelionės atveju nerūdijančio plieno liežuvio valiklį, burnos, liežuvio teptuku suaugusiųjų fresh breath

* Ar tai, ką Jūs Gausite: Keturių chirurgijos lygis nerūdijančio plieno liežuvio grandiklis, keturių spalvų rankenos leidžia geriau atskirti su savo šeima, mes taip pat atsiųsti jums keturi krepšiai atlikti geriau savo kelionę. * Ar✅ji Gali Daryti tai, Ką Jums: Jei jūs turėjo blogą kvapą keletą metų, bet negali žinoti, kas jį sukelia. Naudoti šepetėlis, siūlas daugiau ir daugiau, bet nė vienas, kad kada nors dirbo. Jūs negalite įsivaizduoti, kaip nešvarūs, mūsų kalba buvo, kol naudojant liežuvio grandiklis. Tačiau, mes žinome, kad kodėl mes blogai kvėpuoti ir visada jaustis maistas neskanus. Į skreperiai yra super lengva naudotis ir gauti visą liežuvis švarus visų jūsų grossness, kad jūsų skonis protingas. Cheers atsibunda be baisingas rytą įkvėpkite, mėgaukitės kiekvieno valgio.

* Ar✅lengva Naudoti & ilgalaikis Naudojimas: Jie turi ilgesnis gyvenimas nei plastiko grandiklis. Liežuvio scarper siurbliai yra veidrodis-baigė su lygaus paviršiaus, kad neturi sukelti jokios žalos liežuvio danga. Ir jie yra lengva valyti. Po to, kiekvieną kartą, kai jūs naudojate juos, nuskalaukite su vandeniu ir įdėti jį į valymas taurės. Tačiau, jei jūs naudojate juos pirmą kartą, prašome ją išvalyti, į verdantį vandenį ar sūrymu, ir prašome nuplaukite jį, kai bent kas tris mėnesius.

Gaminio Dydis

* Ar✅Puikus Dydis: 2.5x1x15cm , po tūkstančių bandymų, šis dydis burnos valiklis tinka vyrams, moterims ir vaikams, bet vaiko kalba yra per minkštas, todėl rekomenduojama naudoti A-side.

Apie Siuntos Ir Transportas

1.Visos prekės bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant. Prekės bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas po to, kai klientai moka kad kasdien. Turime pasirūpinti, siuntos vieną užsakymą vieną užsakymą. Mes atsiųsime produktų, jums artimiausiu metu. 2.Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3.Ji paprastai trunka apie 30-60 darbo dienų pristatantis sklypo paskirties (už atokiose vietovėse, tai gali užtrukti šiek tiek laiko). Tuo tarpu, galite pasirinkti DHL Express sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia, kad skubiai. 4.Jei jūs ta gauti užsakymą per 60 darbo dienų, prašome kreiptis į adresatą, prieš palikdami neigiamą Atsiliepimą, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

3 funkcija nešiojamų kelionės atveju
Tipas Liežuvio Grandiklis/ Kalba šepetys
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Elemento Tipas Dantų šepetėlis
Prekės Pavadinimas RUDOS KALYTĖS MAMA
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Nerūdijančio plieno
2 funkcija Didmeninė
Medžiaga TRP

Panašūs produktai