Daugiafunkcis Arbatos Kiaurasamtis 304 Nerūdijančio Plieno, Daugkartinio Naudojimo Arba Virtuvės Valgių Prieskonių Maišelį Grandinės Dangtelis Filtro Prarasti Prieskonių Infuser

€2.09

-29%

€2.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Arbata Sugeriančio, Namai Ir Sodas, Pigūs Arbatos Sugeriančio, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Arbata Sugeriančio.

Daugiafunkcis Arbatos Kiaurasamtis 304 Nerūdijančio Plieno, Daugkartinio naudojimo Arba Virtuvės Valgių Prieskonių Maišelį Grandinės Dangtelis Filtro Prarasti Prieskonių Infuser Gamintojas: SSGP Produkto Pavadinimas: Arbata/Prieskonių Filtro Medžiaga: nerūdijančio plieno SUS304 Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės * Pagaminti iš nerūdijančio plieno,jis yra patvarus,rustless,lengva naudoti ir valyti. * Su dangteliu ir rankenos galima lengvai atidaryti ir uždaryti. * Grandinės dangteliai,lengva pakabinti ant taurės,sriubos puodą,puodelis ir t. t. * Įdėti arbata infuser,o tada pamerkite į karštą vandenį kelioms minutėms. * Galima užpildyti arbatos,kavos pupelės,sriubos, prieskoniai. * Puikiai tinka virtuvės,miegamojo,biuro, ir t.t. * Puikus pagalbininkas maisto ruošimo ir arbatos, kavos, alaus ir pan. Apie kainą: Tai nėra low-cost (200,201) medžiaga, tai yra maisto klasės, 304 nerūdijančio plieno, Saugesnės ir sveikesnės susisiekti su maistu, Apie prekybos: Kai jums reikia daug prekių, taip pat greitai stebėjimo logistikos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo. Mes suteiksime jums geriausias logistikos ir geriausios kainos rekomendacijos, pagrįstos jūsų kiekį. Daug produktų kokybę, laukiame jūsų pasirinkimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio plieno

Panašūs produktai