4 Dydis Nerūdijančio Plieno Arbatos Kiaurasamtis Arbata Infuser Fiksavimo Kamuolys Arbatos, Prieskonių Akių Žolelių Kamuolys kepimo įrankiai

€0.93

-16%

€1.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Arbata Sugeriančio, Namai Ir Sodas, Pigūs Arbatos Sugeriančio, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, rutulio vietose, kamuolys aliuminio, įrankis sedanas.

100% Brand New ir Aukštos Kokybės Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: Sidabrinė (Kaip nuotraukoje parodyti) Skersmuo: S: 4.5 cm / 1.77" L: 6.5 cm / 2.56" XL: 8,5 cm / 3.35" XXL: 11,5 cm / 4.53" Lengvai Gnybtus Stora Išlaikyti Arbatos ar Prieskonių Saugus, Tvirtas, Apkabos, Turi Kamuolį Kartu Funkcijos Grandinėje, siekiant Sustabdyti į Karšto Gėrimai Idealiai tinka Prieskoniai arba Palaidų Lapų Arbatos Lengvai Užvirinti Labiausiai Kvapnus Arbata Labai Karšta arba Šalta Arbata Plauti Rankomis Rekomenduojamas produktas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno rutulys aplink vandens paskirstymas porų, daug funkcijų. Arbata: Atviras srityje. Į arbatos, aromatas, arbata, pasklido paprasta, gera ir praktiška. Arbatos į srityje dedamas į puodelį, po alaus, arbatos pajėgumus į puodelį, todėl galite gerti neskubant. Bet sriuba, kai visi prieskoniai supakuoti iš nerūdijančio plieno kamuolys, pagamintas iš sriuba, kaip skanus. Kai sriuba likti viduje, paliekant skonio likučių, taip pat gali sriuba, troškinta vištiena. Bet taip pat į kamparo kamuolys viduje vaidmenį. Pakuotė:

1X Akių Arbatos Kamuolys Kiaurasamtis

22749 Karštų Produktų tikimės, kad jums patiks juos!

Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio plieno

Panašūs produktai