FOXGBF naktį lemputė 9W 12W 9W 15W E27 Smart Radaro Aptikimo Technologija Jutiklis LED Lemputės Šviesos Auto Jautria Judesio Jutiklio Šviesos

€2.55

-34%

€3.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: DIODŲ Naktinis Apšvietimas, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs LED Naktį Žibintai, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, DIODŲ Naktinis Apšvietimas.

Per ryškus ar per dieną,lempa neveikia. Ji veikia tik tamsioje aplinkoje arba naktį. PIR Judesio Jutiklis Lempos:Kai lemputes įjunkite, tai bus "flash" 1 ar 2 kartus, tai yra self-check, tai reikia apie 30-60seconds stabilumo laiko infraraudonųjų spindulių jutiklį, jis galės dirbti tinkamai. PIR Judesio Jutiklis Lempos Instrukcija: Bazė Tpye: E27 įtampa: AC85-265V(110V 120V 130V 220V 230V 240V) Galia: 9W/12W/15W/18W Aptikimo diapazonas: ≤ 3~5M Spalvos temperatūra: šaltai Balta/Šiltai balta 1.Jutiklio vadovas susiduria su Išėjimo ar Įėjimo 2.Lempa turi būti laikomi toli nuo kurių temperatūra yra aukšta, ir jautri vieta. 3.Ne įdėti bet didelis objektas aplink ji. Darbo principas: Kai jums jutiklio diapazonas, jis veikia apie 40 sekundžių. Po 40 sekundžių, jei jums negali judėti, lempa neveikia. Per ryškus ar per dieną,lempa neveikia. Ji veikia tik tamsioje aplinkoje arba naktį. Problemų šalinimas: Kartais ji gali automatinis šviesos, iki, gali būti ten gyvūnų juda arba įdiegti kampas yra neteisingas. Lempa yra išjungta kas 40 sekundžių ir pakartokite jį, jūs turite patikrinti, ar žmogus, ar gyvūnas juda, arba nuneškite jį į kitą kambarį, patikrinti.

Modelio Numeris A60
Korpuso Medžiaga ABS
Baterijos Tipas NĖRA
Yra Baterijomis No
Elektros Energijos Gamybos pasiūlymas
Įtampa 90-260V
Tipas Naktį Šviesos
Naudojimas Skubios pagalbos
Yra Baterijų Reikia No
Galia 6-10W
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas FOXGBF
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Yra Protingas Prietaisas No
Sertifikavimo NĖRA
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Formos Kamuolys

Panašūs produktai