E27 RGB LED Nakties šviesos 110V, 220V 85-265V ES Plug E27 3W LED Etape Kalėdų šviesos Projektorius LED Lemputė atostogų amosphere Lempos

€3.25

-24%

€4.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: DIODŲ Naktinis Apšvietimas, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs LED Naktį Žibintai, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, led naktį, led šviesos naktį, Naktį Šviesos.

Savybės:

Maža ir išskirtinį išvaizdą. Lengvas montavimas, tiesiog plug and play. Trys spalvos blykstės poveikis: raudona, žalia ir mėlyna. Ilgas paslaugų gyvenime, mažai šilumos ir elektros energijos suvartojimas. Ne UV spinduliai, nekenksmingas aplinkai. Didelį poveikį ir atsparumas smūgiams. Prizminis shell desinged, labai gražus. Automatinis, turintys scenos apšvietimo efektas. Platus barai, diskoteka, pramoginiai, KTV, namų dekoravimas, etapas, klubas, šalis, ir t. t. Pastaba: Šis punktas yra skirtas naudoti tik patalpose ir turėtų būti apsaugoti nuo vandens, drėgmės ir suplakti.

Techniniai duomenys:

Bazinė tipas: E27 Korpuso spalva: White &green Galia: 3W Valdymo režimas: Auto LED spalva: Raudona/Žalia/Mėlyna Tarnavimo laikas: 50000H Įėjimo įtampa: 85-265V Linijos dažnis: 50-60 hz Darbinė temperatūra: nuo 0 iki +45 laipsnių

Šis kristalinis kamuolys yra trys spalvos blykstės poveikis, kuris gali gaminti nuostabų spalvų ir ryškios šviesos. Ji gali būti plačiai taikomi barai, diskoteka, pramoginiai, KTV, ir t.t.

Formos ROUND
Įtampa 85-265V
Kilmės KN(Kilmės)
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Sertifikavimo BMK
Yra Baterijomis No
Galia 0-5W
Modelio Numeris RGB LED scenos šviesos naktį
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Tipas Atmosfera
Maitinimo Šaltinis AC
Yra Baterijų Reikia No
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Naudojimas Atostogų
Yra Protingas Prietaisas No
Korpuso Medžiaga ABS
Elektros Energijos Gamybos Visada
Prekės Pavadinimas Rybakov
Baterijos Tipas NĖRA

Panašūs produktai