Push Pop Burbulas Jutimo Žaislas Autizmo Poreikius Plonas Streso Atsarginiais Žaislai Suaugusių Vaikas Juokinga Anti-stresas Pasirodo Fidget Reliver Streso

€1.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Išspausti Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Išspausti Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Išspausti Žaislai.

Žuvies Uodegos Formos Antistress Burbulas Popping Žaidimas Push Fidget Jutimo Juokingas Žaislas Suaugusiems Vaikams Reliver Stresas Žaislai

Ypatybė:

1. Kai paspausite burbulas, tai daro šiek tiek sprogimo. Tada apversti jį vėl ir vėl! Be galo daugkartinio naudojimo ir skalbti.

2. Ne toksiškas, beskonis, jokios žalos žmonėms ir naminiams gyvūnams.

3. Super paprastas taisykles, greita pradžia, loginio mąstymo, planavimo gebėjimus, užkirsti kelią smegenų degeneracija.

4. Ryškios spalvos ir malonus balsas leis bet kuriam vaikui jaustis patenkintas.

5. Puiki dovana jūsų draugams.

6. Vėliau išskleidimo amatai: šis burbulas stumia žaislas yra puikus jutimo įrankis. Galite paspauskite jį žemyn, ir vėl, ir vėl, ir jį pakelkite.

7. Jūs galite mėgautis įdomus bet kuriuo metu ir bet kur: nėra priedai nėra lengva prarasti, mažo dydžio,, patvarus ir saugos išbandyti silikono, jūs galite mėgautis žaisti ar draugų kvietimas greitai smegenų žaidimas, nesvarbu, kur jūs esate, jūs galite mėgautis įdomus žaidimo.

Specifikacija:

Dydis: 15.5*12*1.5 cm/6.1*4.72*0.59"

Medžiaga: silikonas

Forma: Žuvies Uodegos Formos

Tinkamas amžius: virš 3 metų

Spalva: Geltona, Oranžinė, Violetinė, Žalia

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Paketai:

1 X Stumti Fidget Jutimo Žaislas

Modelio Numeris stumti
Temos Sportas
Amžius Suaugusieji
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas Fidget

Panašūs produktai