Fidget Paprasta Dimple Žaislas Riebalų Žaislai Įtempių Vertus, Žaislai Vaikams, Suaugusiems, Anksti Švietimo Žaislas Fidget Žaislai Vaikams

€1.11

-29%

€1.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Išspausti Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Išspausti Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Išspausti Žaislai.

Aprašymas

[Žaislai mažiems vaikams] Paprastas ir šviesus; push ir pop juos, kišti ir patraukti juos; skatina smulkiosios motorikos įgūdžius. Dydis-5,5 x 4.7 x 1.2 cm (maždaug 14 x 11.9 x 3 cm), tinka kūdikiams ir ikimokyklinio amžiaus suimkite abiem rankomis.

[Saugotis žaislai] Fidget jutimo žaislai gali padėti sumažinti emocijas, kai kūdikiai keisti sauskelnes, važiavimo automobiliu ar keliavimo. Tai yra įdomus būdas išlaikyti savo smegenis dėmesio ir užimtas.

[Nėra žalos vaikams] BPA free; burbulus yra pagaminti iš 100% maisto kokybės silikono. Sklandžiai rąsto neturi atplaišų, kuris gali saugiai rūpintis vaiko jautrią odą.

[Lengva nešiotis] Ji labai tinka nešiojamų žaidimų. Ten yra skylė krašto šią duobę žaislas, kuris gali būti prijungtas prie vežimėlio ar automobilio sėdynės.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Mažai rankas negaliu atsispirti!

Smulkiosios motorikos įgūdžius

Jutimo žvalgyba

Pakuotė:

Pakuotė:

1*Kūdikio Jutimo Paprasta Dimple

Temos Gyvūnai Ir Gamta
Modelio Numeris -
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Suaugusieji
Įspėjimas -

Panašūs produktai