Pagal Lova, Drabužių Prekės Saugojimo Dulkėms Saugojimo Krepšys Konteinerių Drabužius Organizatorius, Sulankstomas 5 Skyriai, Ir Matomas Aiškus Langą

€2.29

-48%

€4.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sulankstomas Saugojimo Krepšiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Sulankstomas Saugojimo Krepšiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sulankstomas Saugojimo Krepšiai.

Savybės:

Tvarios Medžiagos

Pagal Lova Saugojimo Krepšys pagamintas iš tvirtos neaustinis audinys su keliais aišku langą nuomonę ir atlikti rankenos, kad būtų lengva pasiekti. Dulkių įrodymas funkcija leidžia taip pat labai naudinga mažų daiktų, pavyzdžiui, drabužių.

Sulankstomas Dizainas

Pagal lova saugojimas yra sulankstomas ir žlugimo laikyti bet kur, kai nenaudojate, erdvės taupymas.

5 Sekcijų

Pagal-Lova saugojimo krepšys pagamintas iš 5 dalių, su aiškiai langai priekyje, skirtos greitai peržiūrai, kas yra saugomi konteinerio viduje.

Apsauga nuo dulkių

Užtrauktukas uždarymo yra gerai, kad jūsų drabužio vidų nuo dulkių, purvo, kenkėjų, drėgmės.

Nešiojamieji

Šio saugojimo krepšys yra lengva kamino ar transporto iš vienos vietos į kitą su nešimo rankenos. Yra Puikus kelionės naudoti.

Programos

Saugojimo krepšys organizatorius padaryti ją puikus dydis, kad tilptų pagal bet lova, puikiai tinka saugoti sezoniniai drabužiai, antklodės, patalynė, rankšluosčiai, vasaros antklodės, pagalvės ir paklodės ir kt.

Prekės Pavadinimas hoomall
Medžiaga Ne-Audiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Straipsnio numeris 97*33*15.3 cm

Panašūs produktai