Blynas Maker Nonstick Virimo Įrankis Kiaušinių Žiedas Apskrito Silicio Pelėsių Visos Omletas Pelėsių, Virtuvės Reikmenys

€3.13

-29%

€4.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kiaušinių & Blynas Žiedai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kiaušinių & Blynas Žiedai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kiaušinių & Blynas Žiedai.

Padaryti puikus blynai su Fantastinis Nonstick Blynas Žiedas Geriausia, kai žiedas dedamas butas ant kepimo paviršiaus Savybes: anti-karčios, non-stick, lengvai valomos Medžiagos: Silicio Spalva: raudona (kaip parodyta nuotraukoje) Paketų sąrašas: 1 x blynas mašina (be dėžutės) projektas yra matuojamas ranka, ir tai gali būti 1 cm skiriasi ir savo supratimu bus labai dėkingi.

Kas yra paslauga ir valdymo filosofija? "Reputaciją pirma, klientas pirmą" tikslas mūsų paslaugų. "Dėmesys inovacijoms, siekti meistriškumo" yra mūsų verslo filosofija. Galiu didmeninė savo produktą? Taip, galite. Jeigu jums reikia įsigyti daug įrankių, prašome susisiekti su mumis. Mes galime suteikti jums didmeninės kainos. Kaip apie pakuotės? Mes naudojame kelių sluoksnių antivibracinė membranos viduje ir tada naudokite lango išorėje, siekiant apsaugoti krovinį nuo įvairių išorės žalą. Kas yra laivybos informacijos? 1We laivas per 1-2 dienas po Basilico-pica.lt patvirtina mokėjimo ir gali būti pratęstas per šventes. Po išsiuntimo, mes suteiksime jums sekimo numerį, stebėti paketą. 2 Prašome patikrinti adresą atidžiai prieš mokėjimą. Jei norite pakeisti savo adresą, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas nuo mokėjimo. Jeigu paketas jau buvo išsiųstas, ji negali būti keičiama. 3 Transportavimo metu teikia vežėjas, vietos pašto ir kitų veiksnių, ypač per atostogas ir sunkiųjų transporto sezoną, prašome būti kantriems. 4 Jei pirkimo apsaugos laikas artėja prie pabaigos, ir jūs turite ne gavo prekes, prašome susisiekti su mumis dėl pratęsimo. Kas yra po pardavimo apsauga? Jei šių problemų kyla, gavęs prekes, prašome susisiekti su mumis: ne gavimo; muitinės atskaitą; produkto kokybės problemas; produktas neatitinka aprašymas. Po to, kai jums susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti ir apdoroti jį per 24 valandas. Pabandyti duoti jums priimtiną atsakymą.

Funkcija Pasta
Medžiaga Silikono
Svoris 114
Kiaušinių Įrankiai Tipas Kiaušinių & Blynas Žiedai
Pavadinimas Keptas Kiaušinis Žiedas
Modelio Numeris 16*9.4 colių
Eggbeater Klojimo Būdas Ranka
Tipas Kiaušinių įrankis
Kiekis 1
Prekės Pavadinimas FAIS DU
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai