Virtuvės Prietaisai Kiaušinių Shaper Omletas Pelėsių Kiaušinių Blynas Žiedai, Nerūdijančio Plieno Formą, Kepti Kiaušiniai Priemonės Prietaiso Kiaušinio Formos

€1.04

-9%

€1.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kiaušinių & Blynas Žiedai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kiaušinių & Blynas Žiedai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kiaušinių & Blynas Žiedai.

Aprašymas: Prabangus dizainas, patrauklus kaukolės forma. Atlaiko temperatūra nuo -30°C iki 230°C. Jis yra pagamintas maisto kokybės silikono gumos, Saugios, patogus ir higieniškas. Gauti geriausią keptas kiaušinis, gali būti naudojami net puikus mažas blynas. Bunny Dydis(L*W): 14*12*1.5 cm komplektą Sudaro: 1x Kiaušinio Formos Pranešimą: 1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas, pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2. Spalvos gali skirtis nuo nuotraukos ekranas, pls suprasti.

pasirinktų medžiagų:

1. Žaliavų, naudojant 100% maisto klasės silicio dioksido gelis, silikagelis maisto yra polikondensacijos iš silikato neorganinių polimero koloidų medžiaga, pagrindinių sudedamųjų dalių, yra msio2 -. Gerą cheminį stabilumą, išskyrus fluoro vandenilio rūgšties ir natrio tai du labai ypatingas aplinkybes, nėra jokių rūgščių-šarmų reakcijos. Burna kūdikių pieno, butelių ir kitų saugumo reiklus produktus.

2. Netoksiškas neskanus: sudedamosios dalys silicio dioksidas ir vanduo, saugumas ir stabilumas.

3. Aukštai temperatūrai atsparus, žemos temperatūros, naudoti silikagelio temperatūra yra 0 ° C, 160° C, ir žaliavų, medžiagų, taikymo sritį, atsparūs karščiui ir 40° C iki 230° C kur kas labiau, nei maisto su plastiko gaminiai, daugiau kaip 100 ° C, nėra lydomas. Naudokitės proceso saugos, net kai sudegė, tai būtų galima tik suskirstyti į silicio dioksido ir vandens garų, netoksiški, nekenksmingi.

4 atspari senėjimo, neblunka: oksidacinio irimo temperatūra yra daug daugiau, nei panašūs gaminiai iš plastiko. Naudoti kasdien temperatūra neblunka, tarnavimo laiką iki 10 metų.

5. Lengvai valomas, atsparus naftos, vandens galimybę patekti, galima plauti indaplovėje, lengva naudoti, namų šeimininkė yra geras pagalbininkas.

6 minkštos, ne slydimo: jaučiuosi gerai, kaip kūdikio oda, šiltas ir dėmesingas.

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Kita
Modelio Numeris Kiaušinių Įrankiai
Eggbeater Klojimo Būdas Ranka
Kiaušinių Įrankiai Tipas Kiaušinių & Blynas Žiedai
Medžiaga Silikoninė Guma

Panašūs produktai