Ekologinio Bambuko dantų šepetėlį su natūraliais Aktyvuotas Organinė Anglis Dantų Whitener Miltelių Rinkinys, skirtas Burnos Higienos Kokoso Anglys

€3.05

-22%

€3.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dantų šepetėliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Dantų Šepetėliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Dantų šepetėliai.

Ekologinio Bambuko dantų šepetėlį su natūraliais Aktyvuotas Organinių Chorcoal Dantų Whitener Miltelių Rinkinys, skirtas Burnos Higienos Kokoso Anglys, Organinių Aktyvuota Anglis 100% Natūralus Vegan Draugiškas

ExiuBro Dantų Balinimo Milteliai yra baltos perlamutro baltas stebuklas. Organinių aktyvuota Anglis Dantų Balinimo Milteliai aids balinimas padeda pašalinti dėmes ir spalvos pakitimai nuo paviršiaus dantis. Ji taip pat palieka dantų jausmas, švari ir šviežia.Kurti baltesni dantys natūraliai, saugiai ir už prieinamą kainą mūsų dantų balinimo milteliai suteikia fluorido nemokamai ir vegan draugiškas alternatyva dantų balinimas. Nurodymai:

Įdėti žiupsnelis milteliai, į delną ir kritimo šlapio bambuko dantų šepetėlį į miltelius. Šepetėliu dantų dvi minutes, tada išskalaukite. Teptuku dar kartą su vandens pašalinti likučių. Naudoti du kartus per dieną, siekiant geriausių rezultatų. Konsultacinė informacija:

Tik išoriniam naudojimui. Jei esate nėščia, maitinate krūtimi, vartojate kokius nors vaistus, arba pagal gydytojo priežiūros, siekti profesinės patarimai prieš naudojant. Laikykite ma¾iems vaikams.

Aprašymas:

Veganų Bambuko dantų šepetėlį Whitener Miltelių Rinkinį sudaro:

1 *Švelnus Bambuko Anglis Dantų Šepetėlis+ 1 *Dantų Balinimo Milteliai

Atsiliepimai

1.Jei esate atitinka mūsų paslaugas ir produktus, Tikiuosi, jūs galite pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų. Jūsų paramos, tai labai daug mums.

2.Jei turite klausimų ar problemų, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus arba negtive atsiliepimų. Mes padėsime jums ją išspręsti, ir, kad jūs patenkinti apie tai.

3.Mes jums atsakyti per 24 valandas, Jei jūs negaunate atsakymo per šį laiką, prašome siųsti juos

Šiltas Skatinti

Įrašykite mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus.

Kiekis 1Set
Komponentas Cocos Nucifera Lukštų Milteliai
Modelio Numeris 1012
Prekės Pavadinimas ExiuBro
Dantų Balinimo Milteliai 30g
Aprašymas Gamtos Organinė Anglis Dantų Balinimo Bambuko Šepečių Rinkinys
Dantų Šepetėlis Spalva Smėlio,Ruda
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Medžiaga BAMBUKO
dydis Bamboo Toothbrush Whitening powder
Parduotuvės Pavadinimas ExiuBro
Dantų Šepetėlis Lengh 19cm
Elemento Tipas Dantų šepetėlis
Balinimo galia Aktyvuota organinė anglis
Bambuko dantų Šepetėlis dantų Balinimo rinkinys Bambuko dantų šepetėlį ir Dantų Balinimo Milteliai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai