6pcs 15/20cm Kabinti Vyniojamojo Popieriaus Pom Pom Gėlių Kamuolys Vestuvių Dekoracija Namuose Gimtadienio Baby Shower Įvykis Šalies Prekių

€1.48

-23%

€1.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, prekių grupė, prekių vestuvės, .

* Medžiaga:: popieriaus * Dydis : 15cm(6inch)/20cm(8inch) * Pakuotė : 6pcs/maišelis * Proga: vestuvių,vaikų gimtadienių,baby shower,darželio ir t.t. * Taip paprasta sukurti, bet atrodo, kad veiksmingas ,mielas ir gražus. * Jie gali būti naudojama viduje pridėti spalvų nuobodu erdvę, užpildyti aukštos lubos, pakabinti ne , sukurti mažesnes dekoro elementus, pavyzdžiui, džiaugtis ir pisuarai.

Detalis :

Turtingas spalvos:

Gamybos instrukcijos :

Apie Mūsų Parduotuvėse Ir Produktų:

1、 Kokybės Užtikrinimas: Esame įsipareigoję teikti geriausius produktus už pasaulio pirkėjų. Kiekvieną productwill tikrinamas per įsigijimo ir laikymo. 2、 Profesinės pakuotės. 3、 Puikus aptarnavimas: Prašome palikti 5-žvaigždučių atsiliepimus ifyou ' yra patenkinti mūsų produktų ir paslaugų,mes vertiname (ltem kaip Aprašyta 5 žvaigždžių,Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 4、 Jei produktas jums gauti pažeista arba neteisingai įvedė,prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmas. 5、 Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. Mes solveit kuo greičiau ir rasti geriausią sprendimą. 6、 Rinktis mus su pasitikėjimu, taip, kad jums bus notregret jūsų pasirinkimas !

TIPAS 4 Baby Shower
3 tipas krikštynų dekoracijos
Tipas 2
TIPAS 8 undinė šalis
Prekės Pavadinimas SUNBEAUTY
Tipas 5 Nuotakos Dušas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Rankų darbo amatai
9 TIPĄ Navidad
Tipas 1 Vestuvių dekoravimas
TIPO 10 HELOVINAS
Medžiaga Popierius
Modelis Boy & Girl
7 tipas Kalėdų
dydis 6inch/8inch
6 tipas pompom gėlių
Proga PADĖKOS
tipas 11 nuotaka

Panašūs produktai