1pc 30/60cm Derliaus 9 Kampų Popieriaus Star 3D Kabo Popieriaus Star Žibintai Kalėdų, Vestuvių Dušas Namų Dekoracijos, Amatų

€1.84

-30%

€2.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

* Dydis: 30/60cm . * Įpakavimas: 1pc/maišelis * Medžiaga: aukštos kokybės popierius * Spalva: 3 spalvos gali būti pasirenkamos * Popieriaus žvaigždės yra vienas iš romantiškų elementų, kad jūsų vestuvių, gimtadienio ir kitų kuriuo atveju, jūs galite pakabinti jį į langą arba į kambarį, padėkite jį ant lentelės sukurti apsvaiginimo poveikis ir įkvėpti naktį!

Straipsniai Ekranas :

Apie Mūsų Parduotuvėse Ir Produktų:

1、 Kokybės Užtikrinimas: Esame įsipareigoję teikti geriausius produktus už pasaulio pirkėjų. Kiekvieną productwill tikrinamas per įsigijimo ir laikymo. 2、 Profesinės pakuotės. 3、 Puikus aptarnavimas: Prašome palikti 5-žvaigždučių atsiliepimus ifyou ' yra patenkinti mūsų produktų ir paslaugų,mes vertiname (ltem kaip Aprašyta 5 žvaigždžių,Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 4、 Jei produktas jums gauti pažeista arba neteisingai įvedė,prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmas. 5、 Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. Mes solveit kuo greičiau ir rasti geriausią sprendimą. 6、 Rinktis mus su pasitikėjimu, taip, kad jums bus notregret jūsų pasirinkimas !

Kilmės KN(Kilmės)
produktai Baby Shower
dydis 60cm/24inch
Proga Motinos Diena
Medžiaga Kartonas
Modelio Numeris Kabo Popieriaus Star
Modelis Vientisos Spalvos
Pakavimas 1pcs/opp krepšys
Prekės Pavadinimas SUNBEAUTY

Panašūs produktai