Silikono Dervos Pelėsių Aukso Žuvies Formos, Liejimo formos, Amatai, "PASIDARYK pats" Papuošalai Rankų darbo Pakabukas Priedai Priėmimo Įrankis, Epoksidinės Pelėsių Rankų darbo

€2.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

Silikono Dervos Pelėsių Aukso Žuvies Formos, Liejimo formos, Amatai, "PASIDARYK pats" Papuošalai Rankų darbo Pakabukas Priedai Priėmimo Įrankis, Epoksidinės Pelėsių Rankų darbo

Aprašymas:

Pavadinimas: Silikono formos

Medžiaga: Silikonas

Spalva: skaidrus

Stilius:Sidabrinis epoksidinės pelėsių

Tikslas: "PASIDARYK pats" crystal epoksidinės gamyba

Proga: Papuošalai, aksesuarai, Kabantys pakabukai, Namų dekoracijas, Dovanų...

Savybės: pelėsių, yra pagaminti iš plyšimui atsparaus silikono, su aukštais skaidrumo, aiškios tekstūros, patvarumas, gera sandarinimo ir tvirtumas, o ne lengvai deformuotis.

Ypatybė:

Mūsų klojiniai vykdyti pobūdį ir laisvės, suteikia jums įvairių vadovo patirtis, turtingas produktai, pilnas stilius, ir įvairių pelėsių priemones pasirinkti, suteikti patogumo savo "PASIDARYK pats" ir pridedant įvairių įdomus jums ir jūsų šeimai.

Pastaba:

1. Dydis: produktas yra išmatuotas rankiniu būdu. Prašome leisti vadovas klaida diapazonas yra nuo 1-3mm. Ir prašome atidžiai palyginti dydį, prieš perkant. Dėl skirtingų matavimo metodų kiekvieno asmens, ten bus šiek tiek klaidų, bet tai yra normalus reiškinys, prašome suprasti .

2. Produkto fotografuojama natūra. Mes stengiamės išlaikyti juos atitiktų realią prekę. Tačiau atsižvelgiant į tai, naudoti žibintai ,monitoriai, ir asmens supratimą spalvomis, yra šiek tiek spalvų skirtumas tarp realaus produkto ir nuotrauką. Galutinis spalvos gaminį, prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Atsiliepimai:

1.Kai gausite paketą, jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, palikite 5 žvaigždžių grįžtamojo ryšio su Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždės, mes bus dėkingas jums.

2.Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome susisiekti su mumis pirma, nepalik jokių neigiamų atsiliepimų. mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija padaryti geriau.Ačiū už jūsų pasitikėjimą.

3 funkcija Silikono pelėsių pakabučiai
Storas 1.4 cm
2 funkcija Derva Pelėsių Papuošalai
Tipas karosas
Produkto Savybės Silikono Formos
Prekės Skersmuo 6.3cm
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Elemento Ilgio 6.3cm
Funkcija 1 Epoksidinės Pelėsių
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Prekės Svoris 0
Modelio Numeris Pelėsis
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Elemento Aukštis 0cm
Elemento Plotis 6.3cm

Panašūs produktai