Rankų Darbo Pasakų Imituojamas Dragonfly Cikada Ryškus Sparnų Medžiaga Pakabukas Auskarai Vabzdžių, Drugelių Sparnus Papuošalai Priėmimo

€1.86

-26%

€2.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

Rankų darbo Pasakų Imituojamas Dragonfly Cikada Ryškus Sparnų Medžiaga Pakabukas Auskarai Vabzdžių, Drugelių Sparnus Papuošalai Priėmimo Romantiška Dragonfly Sparno Papuošalai, Pakabukai Auskarai Išvadas PASIDARYK pats Amatų Permatomas drugelių sparnus pakabukas pakabukai Pagaminti iš ABS, gražus dizainas, ir delikatesas Labai Reikmenys, auskarai, rankinės pakabukas, apyrankė, karoliai, raktų žiedas priėmimo ir kitų "PASIDARYK pats" projektai Puikus karoliai, žiedai, apyrankės, grandinėlės ir kiti "PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo. Kaip naudoti: 1# Iškirpti sparnus medžiagos žirklės, 2# Užpilkite ploną sluoksnį aišku, uv klijai ant sparnų, 3# Pridėti glitters ir rhinstones apie ji, 4# Įdėti jį į džiovintuvas UV,ir laukti, kol gydant 5# Padaryti skylę puncher 6# Gauti savo auskarų kabliukai,baigta!

Medžiaga: ABS Tipas:A,B,C,D Dydis: 15x10cm/6"x4" Daugiau Išsamios,rasite Nuotraukų, Kiekis: 1 Vnt. Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Ne Retail Pakuotė 1 Vnt x Sparnus Medžiagos.

Prekės Skersmuo 0inch
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Medžiaga AB
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Savybės Dragonfly Sparnus Auskarai "PASIDARYK pats"
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Prekės Svoris 3g
Elemento Aukštis 0inch
Modelio Numeris A,B,C,D
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Elemento Ilgio 15cm
Elemento Plotis 10cm

Panašūs produktai