5vnt/10vnt Nagų Failą Sponge švitriniu popieriumi Mėgėjai Nails Šlifavimo Putų 100/180 Nagų dildeles Rezervo Emery Valdybos Atsitiktine Spalva

€1.61

-29%

€2.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Dildeles & Buferiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dildeles & Buferiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Dildeles & Buferiai.

Savybės : 100% Brand new ir aukštos kokybės Kruopštaus dizaino,visiškai saugus naudoti. Yra dvigubas darbas pusių(100/180), yra naudojama siekiant susidoroti su naujos supjaustyti nagai. Aukščiausios kokybės šlifavimas, blokų pripildymo, nagų priauginimas,akrilo nagai,dirbtiniai nagų patarimai,natūralius nagus. Patogus mažai nagų dailės priemonė buff ir " shape up netolygus nagų paviršių prieš UV gelio ir akrilo programą. Gali būti naudojami prieš taikant nagų lako ar nagų gydymo, Smėlio, popieriaus, Putplasčio ir plastiko ,Smėlio Paviršiaus, Kempine Dydis:17.8*2.8*1.2 cm Spalva:Atsitiktinė spalva(gal pačios spalvos) Išspausdintas Tekstas:Atsitiktinis Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Sponge produktai yra šiek tiek skonio, gali būti plaunami ir tada naudojamas.

5 vnt nagų failą sponge blokus ARBA 10 vnt nagų failą sponge blokai

Kiekis 10vnt & 5vnt
Modelio Numeris nagų failą blokuoti
Įtampa None
Elemento Tipas Nagų Failą
Prekės Pavadinimas MicroJoy
dydis as description
Funkcija Dvipusis 100/180
Medžiaga Plastikiniai
2 funkcija nailfile
Spalva Atsitiktinė Spalva(gal pats)

Panašūs produktai