Nerūdijančio Plieno Trikampis Mygtukas Žoliapjovės Priemonė, Gelis, Nagų Lako Valiklis Šlifavimo Švaresnis Manikiūro, Nagų Dailės Priemonė

€1.72

-45%

€3.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Dildeles & Buferiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dildeles & Buferiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Dildeles & Buferiai.

Nerūdijančio Plieno Trikampis Odelės Stūmikas Žoliapjovės Priemonė, Gelis, Nagų lako Valiklis Šlifavimo Švaresnis Manikiūro, Nagų Dailės Priemonė Aprašymas: Tai odelės stūmikas dvigubai-baigėsi dizainas: puikiai atitiktų jūsų reikalavimus nagų lakas/gelis/ odelės pašalinimą ir undernails valymas. Pagamintas iš klasės metalo, spalvingas išvaizdos, tvirtas ir patvarus, nėra rūdžių ar apjuodinti. Šaukštas formos: tiesioginis off gelio arba odeles apie nago paviršių; Peilis-formos: pašalinti odelės krašto ir nago. Neslidžios rankenos dizainas: tekstūruotos su no-slip danga užtikrinti, kiekvienas žingsnis gali būti padaryta tiksliai, o naudojant įrankius. Tinka profesionaliam naudojimui arba naudoti namuose, gali būti plačiai naudojamas tiek gelio lenkijos ir odelės pašalinti, lengva valyti. Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Nerūdijančio plieno , tvirtas, gražus, patvarus. Unikalaus dizaino, su aštriais instrumentais, bet ne skauda nagus, greitas pašalinimas, nagų klijų. Anti-slydimo rankena, nėra lengva patekti. Tinka Profesionaliems Salonas naudojimui arba naudoti namuose Naudinga, pedikiūro, manikiūro priežiūros priemonė Specifikacija: Iten Tipas:Odelės Stūmikas Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: skiedra Dydis:13.2 cm komplektą sudaro: 1 vnt Odelės Stūmikas Manikiūro Nagų Įrankiai Pastaba: Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Medžiaga Nerūdijančio plieno
dydis 12.4cm
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 1000
Elemento Tipas Nagų Failą
Funtion1 Pašalinti Nagų Lako
Modelio Numeris ne20
Įtampa None
Funtion2 trikampis mygtukas žoliapjovės įrankis
Funtion3 gelis, nagų lako valiklis

Panašūs produktai