Vyriški Lauko Kempingas Taktinis Kuprinės Maišelis Diržo Juosmens Krepšys Kuprinė Minkštas Sportas Veikia Dėklas kelioniniai Krepšiai

€3.14

-33%

€4.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Laipiojimo Krepšiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Laipiojimo Krepšiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Laipiojimo Krepšiai.

Vyriški Lauko Kempingas Taktinis Kuprinės Maišelis Diržo Juosmens Krepšys Kuprinė Minkštas Sportas Veikia Dėklas kelioniniai Krepšiai

Aprašymas:

Šis juosmens krepšys yra praktiškas ir multi-funkcinis. Pagamintas iš tvirtos ir vandeniui atsparus nailono audinio, krepšys gali veikia kaip juosmens maišelis arba pečių maišą. Jis bus saugoti ir tvarkyti jūsų išmanusis telefonas, raktai, kosmetika, korteles, išgrynintos ir kiti smulkūs asmeniniai daiktai gerai, kai esate kelionės ar lauko pėsčiųjų, kempingas, alpinizmas, dviračiai ir kt.

Savybės:

Didelio tankio 1000D Nailono medžiaga ir kokybės ABS sagtis, lengvas ir patvarus.

Mažas ir kompaktiškas, jūs galite jį nešiotis visur su lengvumu.

Penkių skirtingo dydžio kišenės visiškai patenkinti savo pagrindinius lauko poreikiams: didelis pagrindinis skyrius yra pakankamai didelis, kad nešiojant akinius, raktus, MP3, maistą, įrankius ir kt. Su užtrauktuku priekinė kišenė yra skirta papildoma apsauga apie savo paso, ID kortelės, Kreditinės kortelės, piniginės ir esminius produktus. Dvi kišenės sagtį gali būti naudojami laikyti savo telefoną. Ir vieną nuimamas butelio laikiklį.

bėgiojimas, vaikščiojimas, važiavimas dviračiu, žygiai, medžioklės, kempingas, kelionės, kalnų, pėsčiųjų, lauko sporto, atostogų ir laisvalaikio gyvenimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Nailonas

Spalva: Juoda / Chaki / Army Green / Jungle Digital / Dykuma Digital (Pasirinktinai)

Išmatavimai: 19* 16 * 9cm / 7.5 * 6.3 * 3.5 į

Pakuotės Dydis: 20 * 20 * 4cm / 7.9 * 7.9 * 1.6 į

Pakuotės Svoris: 247g / 8.71 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Juosmens Krepšys

Kuprinės Tipą Softback
Prekės Pavadinimas SUNSING
Lietaus No
Modelio Numeris -
Medžiaga Poliesteris
Lytis Unisex
Funkcija Cylcing,Kelionės, Medžioklė, Žvejyba, Žygiai, Alpinizmas,Taktiniai

Panašūs produktai