AC 220V, Automatinis Mikrobangų Radaro Jutiklis Jungiklis PIR Judesio Jutiklis-Jungiklis IR Infraraudonųjų spindulių Žmogaus Kūno Detektorius On Off LED Šviesos Jungiklis

€1.28

-12%

€1.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Jungikliai, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs Jungikliai, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, jutikliai jungiklis, jutiklis pir 220v, mikrobangų jutiklis jungiklis.

AC 220V, Automatinis Mikrobangų Radaro Jutiklis Jungiklis PIR Judesio Jutiklis-Jungiklis IR Infraraudonųjų spindulių Žmogaus Kūno Detektorius On Off LED Šviesos Jungiklis

Techniniai duomenys:

Darbo Įtampa: AC 220V 50Hz

Keliamoji galia: Kaitinamosios lempos ≤ 100W CFL ≤32W

Aptikimo diapazonas: 180x360 °

Aptikimo diapazonas: ≤ 8m

Dydis:50x36x25mm

Įdiegti kabelio ilgis: 16cm

Aplinkos temperatūra: -20 ° ~ + 50 °

Jų energijos suvartojimas: ≤0.2 W

Uždelsimo laikas: 30 sekundžių

Jautrumas: 7LUX

Aptikimo greitis: 0.6-1.5 m / s

Savybės:

Radaro jungiklis aptikimo atstumas pakankamai toli, platus kampas, nr. nejautrumo zona, gali prasiskverbti pro stiklą, ir plonas medienos, priklausomai nuo galios ir gali įsiskverbti į sienas įvairių storių, iš aplinkos, temperatūros, dulkių ir kitų efektų, jeigu yra daugiau kaip 37 laipsniai , aptikimo diapazonas yra ne sutrumpintas, temperatūros jutikliai, atstumas tampa pastovi. Tikiuosi, aptikimo kampas mažas taškas, galite nustatyti jungiklį pusių metalo obstrukcija, arba pasirinkti mūsų restorane infraraudonųjų spindulių kūno sensorius jungiklis. Radaras gali praeiti per sienos 25 cm tuščiaviduriu namuose.

1. Smart jutiklis: Kai kas nors pradeda aptikimo diapazonas produktas, mikrobangų detektoriaus veikimo taško apšvietimas, kai žmonės išeina iš aptikimo diapazonas, šviesos automatiškai išsijungia. Ji gali automatiškai nustatyti dieną ir naktį.

2. Smart nedelsiant: jungiklis po aptikti žmogaus kūne kiekvieną veiklą bus automatiškai pratęstas ciklą, ir ilgą laiką paskutinio žmogaus veiklos, kaip atspirties taškas.

3. Darbas: Po indukcijos jungiklis yra įjungtas, vėlavimo laikotarpį, jei žmogaus veikla, jungiklis ir toliau bus, kol žmonės palikti ir ilgą laiką.

Šviesai jautrios kontrolė: pagal išorės šviesos intensyvumas, kontroliuoti jungiklis yra darbo, siekiant sutaupyti energijos.

4. Reguliuojamas vėlavimo: pagal laikrodžio rodyklę, prieš laikrodžio rodyklę padarinių, 15-30 sekundžių

Pritaikymas: koridoriuje, koridorius, rūsys, garažas, sandėliavimo, stebėjimo ir kitų patalpų (ne) energijos taupymo automatinis apšvietimo sąlygomis

Pastaba:

1. Išjungti įkrauta įdiegti ir eksploatuoti, apkrovos trumpojo jungimo yra griežtai draudžiama. (Įsitikinkite, kad reguliuoti savo galia iki jungiklio, arba peril)

2. Neviršija apkrovos elektros energijos naudojimą.

3. Kai sienos storis mažesnis kaip 10 cm, jungiklis, tikėtina, yra pertvara, indukcija.

4. Šioje jautrioje srityje, neturi įtakos jo non-stop judėjimo objektą arba kliūties aptikimo.

5.Kai įdiegti, metalinių daiktų, trukdančių jutiklis draudžiama.

Pakuotė:

1 x Mikrobangų Radarą PIR Judesio Jutiklis-Jungiklis

Modelio Numeris Mikrobangų Radarą PIR Judesio Jutiklis-Jungiklis
Dabartinis 200mA
Jungiklio Tipas jungiklis jutiklis
Sertifikavimo BMK
Medžiaga Plastikiniai
Elemento Tipas Jungikliai
Garantija Mikrobangų Radarą PIR Judesio Jutiklis-Jungiklis
Yra Protingas Prietaisas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas diymore
Savybės Mikrobangų Radarą PIR Judesio Jutiklis-Jungiklis

Panašūs produktai