1000Pcs/Pak Nagų Dailės Makiažas, Nagų Puošybos Decal Įrankiai Flatback Crystal AB " 14 Aspektų, Dervos, Apvalūs Karoliukai, kalnų krištolas Patarimai Nagų

€0.35

-10%

€0.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Strazdų & Papuošalai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Cirkonio & Papuošalai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Strazdų & Papuošalai.

1000Pcs/Pak Nagų Dailės Makiažas, Nagų Puošybos Decal Įrankiai Flatback Crystal AB " 14 Aspektų, Dervos, Apvalūs Karoliukai, kalnų krištolas Patarimai Būklė:100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Medžiaga: Derva Spalva: Kelių spalvų, Crystal AB . Skersmuo: 3mm Kiekis :1000pcs/pak Šie aukštos kokybės cirkonio yra pagamintas iš dervos, kuris yra panašus į stiklo rhinestones. Jie Gali būti naudojami dėl daugelio dalykų, tokių kaip Kortelės Priėmimo, Vestuvių Kvietimai Laužas Užsakymas, Mobiliesiems Telefonams, ipod, Blackberrys, Veidrodžiai, Drabužių. Nustatykite savo kompiuterio ar iPod, tinkinti savo lūpų dažų ir Veidrodžiai. Įdėti juos į Vestuvių Korteles ir Pavadinimas Korteles. Gali net ir klijuoti juos ant jūsų Nagų. Klijuoti juos ant jūsų Kulniukai.

Pakuotės includeded:

1000pcs/Pak kalnų krištolas Karoliukai

Kiekis 1 Paketai
Prekės Pavadinimas OMQAIO
Spalva
Svoris 0g
dydis Crystal AB 14 Facets
Skersmuo
Data 2019-02-20
Tipas Kalnų Krištolas Karoliukai
Elemento Tipas Kalnų Krištolas & Apdaila
Modelio Numeris blizgučiai apdaila
Kiekis
Medžiaga

Panašūs produktai